Members nrv1234 Napisano 24 Maja 2016 Members Napisano 24 Maja 2016 Witam, jestem od roku na finie i zamierzam dodać do kuracaji minoxa 5% czy jest sens stosowania go raz dziennie ? Cytuj
Members arczi098 Napisano 24 Maja 2016 Members Napisano 24 Maja 2016 ja stosuję raz dziennie oraz fin odrosty po prawie roku ,efekty są widoczne Cytuj
Members antydhtor Napisano 24 Maja 2016 Members Napisano 24 Maja 2016 Są ludzie którzy mówią że używany raz dziennie działa a są też tacy co mówią ża używany dwa razy dziennie nie działa na nich nawet. Ale ogólnie minoxidil zewnętrznie/miejscowo powinno się używać dwa razy dziennie i tak też jest zalecane i jest to z pewnością na ulotkach także. A to dlatego że minoxidil oddziaływuje ze swoją 100% wydajnością do ok. 12 h. Co oczywiście nie znaczy że wcale nie działa po przekroczeniu tego czasu bo jest eliminowany z organizmu po 4 dniach ale to jego działanie po upływie tych 12 h może być i często jest niewystarczające. https://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=570 - Tu opis profesjonalny bo ja przecież mogę chrzanić bzdety . Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members nrv1234 Napisano 25 Maja 2016 Autor Members Napisano 25 Maja 2016 Dzięki za odpowiedź, tak pytam ponieważ nawet na butelec pisze zużyć do miesiąca po otwarciu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi