Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderators
Napisano

W BHR mówili ,że nanogen mogę już po miesiącu, ale pudry czy jakieś inne specyfiki to po 3.

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• Members
Napisano

W sumie nanogen opada też trochę na skórę głowy i może powodować te same problemy co puder. No nic dzięki za informację i wstrzymam się z nanogenem jeszcze z 2 miesiące.

• 1 month later...
  • Members
Napisano

61 dni po zabiegu. Ogólnie jak narazie jestem bardzo zadowolony,w pierwszych 2-3 tygodniach po zabiegu bylo widac ze cos bylo kombinowane, po miesiacu prawie nic nie widac ani na donorze ani nie ma jakiegos duzego zaczerwienienia w obszarze biorczym. Do dzisiaj nikt nie wie ze mialem robiony jakis zabieg i nikt mi nie zwrocil uwagi ze cos jest nie tak z moja glowa. Pojedyncze wloski powoli zaczynaja kielkowac, niektore wypadac, za miesiac bedzie decydujacy okres aby ocenic prace getfue, mam nadzieje ze nie odwalili kaszany i odrost bedzie dobry;)

20161022_175650.thumb.jpg.f958adf0448f6ce6d58cf092341e40c8.jpg

20161022_175725.thumb.jpg.f1c87157eeff74f669a6f13933df379a.jpg

20161023_154030.thumb.jpg.13fe0eee8d7a2818e76a19b80cc86a38.jpg

• 3 months later...
  • Members
Napisano

Pod światło niby widać, że nie ma jakiejś zajebistej gęstości, ale włosy masz bardzo krótkie i na moje wygląda dobrze. Z góry bardzo ok, donor nie wygląda na przetrzebiony, brakuje tylko zdjęcia od frontu, nie pod kątem. W zasadzie jak na 4 miesiąc to Twoja relacja jest raczej na plus dla kliniki. Do kwietnia Ci jeszcze pewnie coś wyrośnie, a potem już można bez czapki śmigać to może Ci od słońca rozjaśnieją i nikt nie powie, że łysiałeś. Dla lepszego porównania nie masz może jakiejś fotki przed przeszczepem, ale z podobną długością co teraz? I mówili Ci coś w GetFue o tym żeby nie golić maszynką jakiś czas po zabiegu?

• 3 months later...