Members malenac Napisano 2 Lutego 2017 Members Napisano 2 Lutego 2017 Jestem taki zły na siebie, moje włosy na Loxonie 5 już praktycznie nie wypadały (odrost to inna sprawa).Coś mnie podkusiło, żeby kupić olejek rycynowy i wcierać w skalp (nadal używałem też Loxonu).Na początku było ok, ale po jakimś miesiącu zauważyłem zwiększone wypadanie. Odstawiłem więc olej, ale włosy nadal wypadają, wyciągam całe garście, chyba straciłem już 1/3 :/Kurczę, czemu na niektórych oleje nakładane na skalp działają tak źle? Jeszcze parę lat temu mogłem ich używać i miałem super efekty. Czy przy ŁA może się tak nagle zmienić reakcja na oleje?Czy ktoś może wie, z czego to wynika? Zatykanie mieszków włosowych? Cytuj
Members tomitom Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 wymyslasz... albo nakladales za duzo oleju, on zatyka mieszki Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
Members adas Napisano 9 Lutego 2017 Members Napisano 9 Lutego 2017 Może po prostu to jest okres linienia po Loxonie? Nie wiem kto o zdrowych zmysłach przy MBP używa minoxidilu to raz, a dwa olej rycynowy bez mieszania z czystym dmso na włosy jest bezużyteczny. Zresztą tutaj nie chodzi o sam olej tylko jedną substancję, która jest pomocna w jego składzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi