Members jack_carver Napisano 9 Marca 2017 Members Napisano 9 Marca 2017 Jak radzicie sobie z problemem przesuszonych wlosow? Od jakiegos czasu znowu sie z nim zmagam, wczesniej tego nie zauwazalem, bo wlosy byly krotkie. Teraz zas, gdy sa nieco dluzsze, bez wcierek i srodkow stylizujacych wygladaja jak siano. Niewatpliwie problemem jest twarda woda w Krakowie i pewnie rozwiazaniem byloby tez kupno filtra prysznicowego. Jednakze codziennie widze mnostwo ludzi z pieknie wygladajacymi wlosami, watpie, ze znaczna ich czesc ma takie filtry zamontowane. Cytuj .
AngelOnTheEarth Napisano 10 Marca 2017 Napisano 10 Marca 2017 Moze nie kap sie? ;dPewnie wszyscy z nich stosuja magiczny Emu Oil Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members jack_carver Napisano 10 Marca 2017 Autor Members Napisano 10 Marca 2017 To wtedy beda tluste jak u Atora z wideoprezentacji Cytuj .
Members air83 Napisano 12 Marca 2017 Members Napisano 12 Marca 2017 Może ktoś skorzysta http://dbamyowlosy.com.pl/sposoby-suche-wlosy/ Cytuj
Members zoska555 Napisano 24 Maja 2017 Members Napisano 24 Maja 2017 Mi ostatnio fryzjerka zaproponowała saunę dla włosów albo skorzystanie z pielęgnicy. Muszę się zastanowić, bo w sumie to byłaby już konkretna dawka wzmacniająca dla włosa, więc sądzę ze warto. A raz kupiłam odżywkę u fryzjerki, taką lepszą, w sklepach tak o to nie ma takich marek. Dobry fryzjer w Koninie, gdzie chodzę, ma właśnie w salonie pielęgnicę - jak ktoś nie wie, co to, to tutaj na dole strony więcej info: http://hb.konin.pl/ofertacennik/fryzjerstwo/ Cytuj Zapraszam na portal fryzjerski- zobacz nowości ze świata fryzur, metamorfozy i wydarzenia
Members adas Napisano 6 Czerwca 2017 Members Napisano 6 Czerwca 2017 Ale są ludzie na forach dla łysoli, którzy płuczą głowę tylko wodą (niektórzy jakimiś z butelki) i nie używają szamponów, ale to przy okazji łojotoku - Ty masz z deka inny problem... Próbowałeś olej kokosowy? Cytuj
Members JemZupe Napisano 24 Lipca 2017 Members Napisano 24 Lipca 2017 Ogranicz codzienne branie prysznica, mi prysznic niesamowicie wysuszał włosy. Teraz kąpię się pod prysznicem 1 raz w tygodniu a do przemywania wacka, pod pachami itd. używam codziennie miski. Cytuj
Members Bratek Napisano 25 Lipca 2017 Members Napisano 25 Lipca 2017 Zdrowa dieta, picie odpowiedniej ilości wody, łagodne mycie, odpowiednie odżywki i maski, suszenie naturalne, olejowanie... Dla włosów można naprawdę zrobić dużo, a samo ograniczanie ich mycia raczej problemu nie rozwiąże. Przy krótkich włosach można jeszcze spróbować myć je i płukać przegotowaną wodą. Cytuj HairLove
Members WitekWitekWitek Napisano 26 Lipca 2017 Members Napisano 26 Lipca 2017 Ogranicz codzienne branie prysznica, mi prysznic niesamowicie wysuszał włosy. Teraz kąpię się pod prysznicem 1 raz w tygodniu a do przemywania wacka, pod pachami itd. używam codziennie miski. A to nie mozna brac prysznica bez mycia glowy ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 26 Lipca 2017 Members Napisano 26 Lipca 2017 Ogranicz codzienne branie prysznica, mi prysznic niesamowicie wysuszał włosy. Teraz kąpię się pod prysznicem 1 raz w tygodniu a do przemywania wacka, pod pachami itd. używam codziennie miski. A to nie mozna brac prysznica bez mycia glowy ? Może on ma tylko taki prysznic zamontowany na stałe na suficie albo do ściany i bez możliwości wzięcia go do ręki i mycia poszczególnych części ciała, a wówczas nie tak łatwo jest nie uronić kropli na głowę zwłaszcza jak kabina jest wąska i trzeba by chyba worek zakładać na głowę żeby włosy byłby suche. To co się wszystkim na ogół wydaję jakieś dziwne albo banalnie proste i łatwe dla kogoś może wcale takie nie być. Przekonałem się o tym na forum HLT. Trochę z innej beczki ale tak akurat mnie naszło żeby o tym napisać. Jeden user HLT forum strasznie ubolewał że zbyt późno rozpoczął interesować się leczeniem łysienia, i mówił że bardzo żałuje że dopiero teraz zauważył że łysieje czy że jest łysy, a miał już takie dobre NW 3 z przerzedzeniem na 4. I on nawet napisał że wcześniej tego po prostu nie widział.Więc pytam go ''dlaczego nie widziałeś i jak to możliwe żebyś nie widział ?'' Na co mi odpowiedział że nie miał od dawna (czy nawet przez kilka lat) lustra w domu. Więc zdziwiłem się i zapytałem go ''Dlaczego nie miałeś w domu lustra ?'' - bo wydało mi się to dziwne jak chyba dla każdego też byłoby to dziwne.No i w tym momencie nasza konwersacja zakończyła się, nie odpowiedział mi już na to pytanie a przecież to było proste pytanie. I miałem nawet wrażenie tak jakby się o to na mnie obraził, tak jak bym się go zapytał np. o to dlaczego nie ma samolotu czy Rolls-Royce'a, a przecież chodziło tylko o zwykłe lustro które nie jest żadnym luksusem. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi