Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

efekt super, ale pomijając zachwyty to pierwszy zabieg był kiepski i zmarnowali część donoru, którego nie masz za dużo w tej chwili i chcąc uzupełnić koronę musisz posiłkować się BHT.

• Odpowiedzi 376
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Ciężko powiedzieć jak bardzo łysienie postąpi. Mam front i powiedzmy czesc korony. Myślę że jeszcze 2 może 2,5k graftów przyzwoicie załatwi sprawę. Jak patrzę na włosy w miejscu gdzie był przeszczep to mam wrażenie że wszystkie są przeszczepione, zdrowe i jak na mnie całkiem grube. Donor może pozwoli na jeszcze jeden zabieg plus jakiś Mix z BHT. Napisałem do Bisangi z ciekawości ale na razie nie odpisał względem zabiegu. Jak chodzi o krótkie włosy donoru to powiem że ostatnio ostezyglem się u fryzjera na ok 1 może 2 mm z boku i tyłu i naprawdę nie widziałem żadnych śladów HT.

• Members
Napisano

No to cieszy,widzę że jesteś bardzo zadowolony to czuć

Fajnie jeśli da się obciąć na 1-2mm po HT bo to zawsze byłaby polisa ubezpieczeniowa,na wypadek gdyby jednak nie poszło.Choć myślę że nawet ja pójdzie to w wieku 40-45 i tak pewnie będę musiał ściąć się na 2mm,nawet jeśli HT się uda bo wątpie żeby z NW5/6 dało się fajnie wygladać nawet po przeszczepie.Mimo wszystko nie byłoby to takie straszne,zawsze masz linie i krótkie włoski,to i tak wygląda 5x lepiej niż zupełnie łysa głowa.

A tak z ciekawości,na jakie NW określił twój stan Bisanga?

• Members
Napisano

Ok. Postaram się. Powiem szczerze że donor mam w dupie. Oczywiscie w sensie jego gęstości i wyglądu. Przeszczep robi się po to żeby mieć włosy na górze. Ja zawsze scinalem tył i boki bardzo krótko więc na dobra sprawę mogę mieć wyeksploatowany donor do cna byle mieć włosy tam gdzie wypadają. Oczywiscie jak ktoś marzy o fryzurze jak Chopin po koncercie to co innego...

• Members
Napisano

Ja też nosze też na żołnierza i dlatego nie chciałbym wyglądać dobrze tylko od przodu a z tyłu jak kurczak

Tył 0 bez żadnych nakładek i zależy mi na tym żeby nie było jakiś białych kropek (nienaturalnych) widać - w sumie zawsze można powiedzieć że na jakiejś wichcie wiejskiej łeb mi butelką potraktowali

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Na szybko

-- 12 paź 2018, 22:21 --

Zdjęcia z fleszem... może jakość słaba ale na szybko tyle mogę...aktualnie mam dość długie włosy z tylu i z boku ale za kilka dni idę do fryzjera i wsadze foty z donorem na ok 1,2 mm

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Prawie 9 miesięcy po drugim zabiegu. Zdjęcie z fleszem i posypane lekko mikrowłóknami które wreszcie zakupiłem. Dodatkowo dwa "psiknięcia" lakierem. Ja jestem bardzo zadowolony bo jak popatrzę na zdjęcie z pierwszej strony tego wątku to mówiąc krótko: robi różnicę. Co sądzicie?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • Members
Napisano
Moim zdaniem jest... normalnie. Sam mam rzadzizne tam gdzie był przeszczep (zakola). Przy tak krotkiej fryzurze wiadomo widac roznice. Nie idzie po przeszczepie nosic tak krotkich wlosow i byc zadowolonym. Taka fryzura to tylko jak ktos mial walone 4 tys na same zakola. Nie pocieszam ale moim zdaniem efekt niezly.

Proszę ten gościu poszedł i może nosić krótkie, w końcu znalazłem komentarz który utkwił mi w pamięci

https://www.alviarmani.com/case-study-c ... ransplant/

https://www.alviarmani.com/hair-transpl ... llery-806/

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Pytanie do autora tematu, czy jest jakaś szansa na zdjęcie z góry? Przedstawione zdjęcie z przodu samej linii plus dobre ujęcie i gra światłem nie pokazuje efektu zabiegu. Przepraszam za szczerość ale tak to wygląda.

• 10 months later...
  • 4 years later...
  • Members
Napisano
W dniu 31.10.2017 o 12:42, marcinekk napisał:

Nie przypominam sobie żebym coś takiego tam podpisywał. Generalnie też uważam że tylko zwrot pieniędzy jest wyjściem bo nie za bardzo mi się uśmiecha u nich kłaść na stół po raz drugi. Po prostu im nie wierzę... Z drugiej strony nie znajdziecie na forach (naszych czy obcojęzycznych) sytuacji zwrotu pieniędzy przez klinikę za nieudany zabieg.

Pod koniec 2022r. w BHR przed przeszczepem podpisywałem oświadczenie, że nie ma żadnej pewności, gwarancji jak mój organizm zareaguje na zabieg. Ze ponoszę ryzyko.