Members Dean20 Napisano 6 Grudnia 2017 Members Napisano 6 Grudnia 2017 Cześć wam.Szczerze to piszę żebyście mnie dobili. Założyłem tu konto gdy miałem 21 lat. Wtedy zrobiły mi sie zakola na NW2. Teraz kończę 27 lat i włosy zostały w tym samym stanie NW2(ale nie urojone nw2 jak czasem na forum się zdarza,tylko prawdziwe zakola).Sporadycznie brałem fina ale nie dużo i niestale.W takiej sytuacji czasem się łudze że może tak zostanie na zawsze albo przynajmniej na lata,choć wiem że się oszukuje i tak nie będzie.Chciałem zapytać w jakim wieku przyszła u was druga fala łysienia gdy zakola zmieniły się w faktyczną łysine? Może ktoś zna jakieś badania o tym jak to srednio bo wiem że to sprawa indywidualna ale pewne prawidłowości sie powtarzają? Cytuj
Members jack_carver Napisano 6 Grudnia 2017 Members Napisano 6 Grudnia 2017 A sie wyklocales kiedys ze mna ze lysienia sie nie leczy. Masz za swoje Nie ma zadnych prawidlowosci. Lysienie to proces nieobliczalny. Dzis sie zatrzyma, a za jakis czas wroci ze zdwojona sila. Naiwnoscia jest wiara, ze moze tak juz zostanie. Niewielka czesc facetow faktycznie trzyma nw2 do smierci, ale nie probowalbym sie empirycznie przekonywac, czy do tej niewielkiej puli nalezysz. Cytuj .
Members Dean20 Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 6 Grudnia 2017 Nie pamiętam o czym wtedy mówiliśmy,jeśli o tym że tak naprawdę nie da się tego wyleczyć to dalej tak uważam Cytuj
Members antydhtor Napisano 6 Grudnia 2017 Members Napisano 6 Grudnia 2017 Nie pamiętam o czym wtedy mówiliśmy,jeśli o tym że tak naprawdę nie da się tego wyleczyć to dalej tak uważam Wyleczyć nie da się przyczyny - jak na możliwości obecnej medycyny, ale objawy już tak, można wyleczyć. A co do sedna tematu, to ta ''druga faza łysienia'' którą masz na myśli (kiedy to oprócz zakoli robi się wyraźny zarys łysiny poprzez przerzedzenie na obszarze łysiejącym), przychodzi zazwyczaj w wieku 25 - 30 lat (u mnie nastąpiło w wieku 25 lat), choć nie brakuje takich że i po 40-stce to następuje (jak np. u mojego ojca - gniazdo zrobiło mu się dopiero grubo po 40-stce), albo dopiero na starość w niektórych przypadkach. Ale i też zdarza się że to przychodzi znacznie wcześniej bo i w wieku 22 - 25 lat, u osób szczególnie mocno i szybko łysiejących, nie brakuje przecież młodych 22 - 25 lat, z dużą i zaawansowaną łysiną rzędu NW 5 -6, a i nieraz dużo młodszych nawet i w wieku 17 - 19 lat. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi