Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam. Jestem nowy na forum, jakoś pól roku temu zwróciłem uwagę na ubytki na mojej głowie, w marcu kończę lat 20. Sytuacja jest dla mnie szokiem nigdy się nie spodziewałem takiego faktu jako że moje włosy zawsze były gęste, nadal są poza zakolami. Mam pytanie, co zrobić w tej sytuacji, czy istnieją skuteczne preparaty, bo na terapie mnie nie stać a chciałbym jak najszybciej zatrzymać ten proces. Załączam zdjęcie i liczę na wasze rady

lysina.jpg.c95ba3d0a86778f04a532322e54a29d1.jpg

Napisano

wczas sie skaples, proponuje fina zeby zatrzymac ten stan obecny, a na odrosty Ht

Napisano
wczas sie skaples, proponuje fina zeby zatrzymac ten stan obecny, a na odrosty Ht

Generalnie zaczyna walkę stosunkowo wcześnie. Niektórzy zaczynają coś robić ja mają NW4.

• Members
Napisano

Musisz przejść to co każdy na forum, czyli poświecić trochę czasu na przeczytanie kilku wątków, są chyba nawet takie dla "początkujących". W skrócie, polecam poczytać o lekach, przejrzeć kilka kuracji użytkowników, zobaczyć jak wpływają na nich te leki i przede wszystkim ich połączenia ze sobą. Masz już ostro robiące się zakola, Wiec na pewno wizyta u dermatologa, albo lekarza rodzinnego, żeby przepisał Ci "nezyr" cxy jakiś inny finasteryd. Minoxidil tez Ci bedzie polecany, ale radze poczytać o nim, bo daje fajne efekty, ale odstawisz i może być lekka załamka. poczytaj tez o CB i RU, może to tez być droga dla Ciebie. Walcz póki jeszcxe masz o co.

Kuracja:

- Nezyr 1 mg ED

- Avodart 0,5 mg E2D

- Biotyna, MSM, wit. D3, wit. C

- Biotar Dziegciowy E2D

- Barwa Siarkowa E1W