Members Zakolson Napisano 1 Kwietnia 2018 Members Napisano 1 Kwietnia 2018 Wiem, że ten temat był już tutaj wałkowany sporo razy, ale czy skutki uboczne mogą wystąpić po 3 dniach stosowania leku ? Wiek: 24 l. Skutek uboczny: zmniejszone libido, ogólne osłabienie organizmu (w sensie, że nic się nie chce, ogólne przybicie, rozbicie). Chyba, że jest to efekt placebo Bo tak naprawdę to dużo czytam i myślę o tych skutkach ubocznych :/ Nezyr - 1 tabletka dziennie. Czy skoro już odczuwam skutki uboczne po 3 dniach stosowania 1 mg dziennie fina to jest szansa, że Saw Palmetto (jako bloker DHT ) może spowolnić proces łysienia i zagęścić włosy? Bo wydaje mi się, że 1 mg to dla mnie za dużo :/ Cytuj
Members antydhtor Napisano 1 Kwietnia 2018 Members Napisano 1 Kwietnia 2018 Wiem, że ten temat był już tutaj wałkowany sporo razy, ale czy skutki uboczne mogą wystąpić po 3 dniach stosowania leku ? W psychice wszystko się może zdarzyć... nawet i śmierć neuronów i utrata percepcji poznawczych już po 10 minutach od zeżarcia pierwszej tabletki fina... Skutek uboczny: zmniejszone libido, ogólne osłabienie organizmu (w sensie, że nic się nie chce, ogólne przybicie, rozbicie). Efekt nocebo plus świąteczne lenistwo Chyba, że jest to efekt placebo Bo tak naprawdę to dużo czytam i myślę o tych skutkach ubocznych :/ To jest efekt ''nocebo'' czyli odwrotny do ''placebo''. Tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Nocebo więcej o tym. Czy skoro już odczuwam skutki uboczne po 3 dniach stosowania 1 mg dziennie fina to jest szansa, że Saw Palmetto (jako bloker DHT ) może spowolnić proces łysienia i zagęścić włosy? No pewnie, da taki busz na głowie jak dragi do kastracji, estrogeny i minox w hektolitrach w stężeniu 30% plus wewnętrznie w tabletkach. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members salvadorek Napisano 1 Kwietnia 2018 Members Napisano 1 Kwietnia 2018 Wiem, że ten temat był już tutaj wałkowany sporo razy, ale czy skutki uboczne mogą wystąpić po 3 dniach stosowania leku ? Panie wkręciłeś to sobie i tyle niedługo uboki będą mieć ludzie od spojrzenia na pudełko Fina w aptece nie myśl tyle o tych ubokach, nie czytaj,nie skupiaj się na tym tylko rób swoje i działaj normalnie. Ja jestem na finie już miesiąc i żadnych uboków (póki co) nie mam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi