Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Może 'Anty' byś się temu przyjrzał.

Może, jak będę miał czas i ochotę. Ale mnie tam w gruncie rzeczy to do szczęścia nie potrzebne, z resztą podzielam zdanie Liona w wielu kwestiach odnośnie ''nowinek'' jak i tego, że forum powinno być wtedy zlikwidowane po tej całej aferze i szantażu - nie tylko ze strony kliniki HDC i Piotra konsultanta ale i także ze strony innych userów, i żeby nie kiwnąć już palcem aby coś robić w czynie społecznym, czy żeby pomagać ludziom w jakikolwiek sposób za darmo - tutaj co do tego, to sam w życiu ciągle, nieustannie, i na każdym kroku się o tym przekonuję - że nie warto w żaden sposób pomagać ludziom.

Jak forum było wtedy nieczynne bo Lion się wku*wił, a miał swoje uzasadnione powody aby się wku*wić, i jak wyłączył forum, to sam wtedy pisałem do niego aby się jeszcze zastanowił i gruntownie przemyślał i że szkoda tych wszystkich ludzi którzy są spoko i nie są tu trollami. Dziś jednak po wielu przemyśleniach, na pewno byłbym za likwidacją forum, albo za przekształceniem go w małe zamknięte prywatne forum, albo i nawet w formie klubu, który by zrzeszał tylko hobbystów i przyjaciół, a nie trolli, spamerów oraz wszelkiej maści skurwieli.

Sorry przyjacielu, ale musiałem to z siebie wyrzucić, to nic osobistego do Cibie, czy względem Ciebie, tylko ten wątek akurat nadarzył się w którym akurat odpowiadam. W ogóle chyba przestanę się udzielać na forum w jakikolwiek sposób, bo po prostu zwyczajnie nie warto, nie warto w żaden sposób pomagać ludziom ani być dobrym człowiekiem - i to nie tylko jeśli chodzi o forum-konkretnie w kwestii forum, bo i co do tego, to też się wielokrotnie w życiu przekonałem już.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• 5 weeks later...
  • Members
Napisano

@Anty akurat warto pomagać innym i robić coś "geście społecznym", więc nie poprzestawaj jeśli możesz coś komuś pomóc w tej czy innej sprawie. Natomiast nie należy się przejmować osobami, które hejtują itp itd w każdym kraju, w każdej nacji są tacy i tyle....Choćbyś był najbardziej przyjaznym człowiekiem zawsze znajdzie się ktoś komu się coś nie spodoba...życie...