Members Dean20 Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 CześćByłem na konsultacjach u dr Bisangi,muszę przyznać że on i Jan zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie i myśle że wybiorę się do niego w przyszłym roku ale zasiał we mnie pewną wątpliwość. Dr ocenił mów donor na jego zdaniem bardzo dobry(85 graftów/cm2),włosy średniej grubości.Z takiego donoru jego zdaniem jest w stanie wyciągnąć 6000 graftów,wstępnie 2000 żeby zrobić front w całości,donor powinien wystarczyć do ewentualnego NW5(mój ojciec tyle ma). Przeglądam fora internetowe i widzę że na front wiele klinik sadzi nie 2000 tylko 3000-3500,a z dobrego donoru wyciągają 8k-9k a nie 6k i zastanawiam się skąd te różnice i czy wynika to z jakiegoś innego sposobu liczenia graftów,innego kształtu linii,pobierania z ryzykownych obszarów czy może jeszcze czegoś innego? Cytuj
Members dandinho Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 a mozesz wrzucic zdjecia donoru ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 Nic nowego, ani nic dziwnego. Dr. Bisanga zawsze był maniakiem donoru i zawsze chciał i robił w ten sposób aby zawsze w każdym przypadku zostawało jednak coś na przyszłość. -- 02 lip 2018, 22:18 -- Podobny wątek był już np. tu: viewtopic.php?f=23&t=3089 Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members marcinekk Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 Z takiej gęstości tylko 6k? Ja miałem 75 i wyciągnął prawie 5.5k więc u Ciebie spokojnie 7/8 jest realne. Zresztą tak sobie myślę że wyciągnąć można wiele tylko jak godzisz się na to że po zabiegu będzie widać że donor przeorany. Turki nie pytają tylko napierdzielają a Bisanga trzeba przyznać że dba o donor. Myślę że stąd ta różnica. Nie ile da sie wyciągnąć a ile Bisanga w myśl swojej polityki wyciągnąć może Tobie Cytuj
Members Dean20 Napisano 2 Lipca 2018 Autor Members Napisano 2 Lipca 2018 Takie mam gdzieś na szybko,kiedyś wysyłałem do Maralahttps://images82.fotosik.pl/1110/cf26a0a45f12566dmed.jpg Cytuj
Members marcinekk Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 Ja się może nie znam ale nie wyglada na 85/cm Cytuj
Members Dean20 Napisano 2 Lipca 2018 Autor Members Napisano 2 Lipca 2018 Z takiej gęstości tylko 6k? Ja miałem 75 i wyciągnął prawie 5.5k więc u Ciebie spokojnie 7/8 jest realne.I na jaki obszar Ci to wystarczyło?Jesteś zadowolony z gęstości?Ja się może nie znam ale nie wyglada na 85/cmTyle mi wymierzył doktor Cytuj
Members marcinekk Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 Popatrz do mojego wątku. Sporo w nim informacji. Szkoda tu zaśmiecać Twojego tematu Cytuj
Members Dean20 Napisano 2 Lipca 2018 Autor Members Napisano 2 Lipca 2018 No widziałem że sporo przeszedłeś,ale nie widziałem zdjęc takich końcowych,chyba że przeoczyłem bo to 32 strony są.Jan mówił że sam miał 2100 na przód i gęstość u niego była bardzo fajna więc może się da,tylko trzeba umieć.Zastananawiam się czy nie iść teraz bo cena 3 euro chyba jest niższa niż normalnie,ale mam jeszcze bardzo dużo włosów na środku i nie wiem czy to odpowiedni moment. Cytuj
Members dandinho Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 2000 gr ale to przy wysokiej lini ? Cytuj
Members Dean20 Napisano 2 Lipca 2018 Autor Members Napisano 2 Lipca 2018 Nie przyjrzałem się linii Jana ;p moja ma być wysoka,nie zależy mi na niskiej a grafty musze oszczędzać. Cytuj
Members dandinho Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 a masz zdjecie tej lini ? na konsultacjach je robia Cytuj
Members dandinho Napisano 2 Lipca 2018 Members Napisano 2 Lipca 2018 Jan napewno je ma moze poprosisz go aby je przeslal ? Cytuj
Members marcinekk Napisano 3 Lipca 2018 Members Napisano 3 Lipca 2018 No widziałem że sporo przeszedłeś,ale nie widziałem zdjęc takich końcowych,chyba że przeoczyłem bo to 32 strony są.Jan mówił że sam miał 2100 na przód i gęstość u niego była bardzo fajna więc może się da,tylko trzeba umieć.Zastananawiam się czy nie iść teraz bo cena 3 euro chyba jest niższa niż normalnie,ale mam jeszcze bardzo dużo włosów na środku i nie wiem czy to odpowiedni moment.Dziś włóże zdjęcie po 6 miesiącach od zabiegu naprawczego. Będziesz mógł sobie sam wyrobić opinie. . Ja jestem względnie zadowolony bo co prawda o efekcie WOW nie ma mowy to jednak różnica jest w porównaniu że stanem wyjściowym. Jak planujesz BHR to polecam cały mój wątek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi