Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć

Byłem na konsultacjach u dr Bisangi,muszę przyznać że on i Jan zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie i myśle że wybiorę się do niego w przyszłym roku ale zasiał we mnie pewną wątpliwość.

Dr ocenił mów donor na jego zdaniem bardzo dobry(85 graftów/cm2),włosy średniej grubości.Z takiego donoru jego zdaniem jest w stanie wyciągnąć 6000 graftów,wstępnie 2000 żeby zrobić front w całości,donor powinien wystarczyć do ewentualnego NW5(mój ojciec tyle ma).

Przeglądam fora internetowe i widzę że na front wiele klinik sadzi nie 2000 tylko 3000-3500,a z dobrego donoru wyciągają 8k-9k a nie 6k i zastanawiam się skąd te różnice i czy wynika to z jakiegoś innego sposobu liczenia graftów,innego kształtu linii,pobierania z ryzykownych obszarów czy może jeszcze czegoś innego?

• Members
Napisano

Nic nowego, ani nic dziwnego. Dr. Bisanga zawsze był maniakiem donoru i zawsze chciał i robił w ten sposób aby zawsze w każdym przypadku zostawało jednak coś na przyszłość.

-- 02 lip 2018, 22:18 --

Podobny wątek był już np. tu: viewtopic.php?f=23&t=3089

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Z takiej gęstości tylko 6k? Ja miałem 75 i wyciągnął prawie 5.5k więc u Ciebie spokojnie 7/8 jest realne. Zresztą tak sobie myślę że wyciągnąć można wiele tylko jak godzisz się na to że po zabiegu będzie widać że donor przeorany. Turki nie pytają tylko napierdzielają a Bisanga trzeba przyznać że dba o donor. Myślę że stąd ta różnica. Nie ile da sie wyciągnąć a ile Bisanga w myśl swojej polityki wyciągnąć może Tobie

• Members
Napisano
Z takiej gęstości tylko 6k? Ja miałem 75 i wyciągnął prawie 5.5k więc u Ciebie spokojnie 7/8 jest realne.

I na jaki obszar Ci to wystarczyło?Jesteś zadowolony z gęstości?

Ja się może nie znam ale nie wyglada na 85/cm

Tyle mi wymierzył doktor

• Members
Napisano

No widziałem że sporo przeszedłeś,ale nie widziałem zdjęc takich końcowych,chyba że przeoczyłem bo to 32 strony są.

Jan mówił że sam miał 2100 na przód i gęstość u niego była bardzo fajna więc może się da,tylko trzeba umieć.Zastananawiam się czy nie iść teraz bo cena 3 euro chyba jest niższa niż normalnie,ale mam jeszcze bardzo dużo włosów na środku i nie wiem czy to odpowiedni moment.

• Members
Napisano
No widziałem że sporo przeszedłeś,ale nie widziałem zdjęc takich końcowych,chyba że przeoczyłem bo to 32 strony są.

Jan mówił że sam miał 2100 na przód i gęstość u niego była bardzo fajna więc może się da,tylko trzeba umieć.Zastananawiam się czy nie iść teraz bo cena 3 euro chyba jest niższa niż normalnie,ale mam jeszcze bardzo dużo włosów na środku i nie wiem czy to odpowiedni moment.

Dziś włóże zdjęcie po 6 miesiącach od zabiegu naprawczego. Będziesz mógł sobie sam wyrobić opinie. . Ja jestem względnie zadowolony bo co prawda o efekcie WOW nie ma mowy to jednak różnica jest w porównaniu że stanem wyjściowym. Jak planujesz BHR to polecam cały mój wątek.