Members Niedlahejter0w122 Napisano 29 Sierpnia 2018 Members Napisano 29 Sierpnia 2018 Witam. Mam pytanie, czy procz przeszczepu jest jakiś preparat na to by wyrosły włosy na bliznie? Bo mam z tylu glowy taka malenka blizne. Bardzo prosze o odpowiedz. Cytuj
Members Arnold Napisano 30 Sierpnia 2018 Members Napisano 30 Sierpnia 2018 Wiem, że to nie jest odpowiedź na pytanie, ale mój kolega robił kiedyś przeszczep włosów na blizny z boku głowy niestety w Warszawie, ale było to w pewnej części refundowane czy dofinansowane z NFZ. Cytuj
Members antydhtor Napisano 30 Sierpnia 2018 Members Napisano 30 Sierpnia 2018 ''Wszystko zależy od rodzaju blizny - jeżeli jest cienka i ładnie wygojona, nie ma żadnej różnicy. Przy rozległych bliznach, gdzie ukrwienie może być gorsze - trudno przewidzieć, jest to ryzyko pacjenta'' - @Skald w tłumaczeniu wypowiedzi Dr. A. Poswal'a. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi