Members antydhtor Napisano 1 Listopada 2019 Autor Members Napisano 1 Listopada 2019 Anty, a były poseł Paweł Pudłowski to przykład U-shape'a? @lysoll serio nie potrafisz sam tego stwierdzić ? Czy odróżnianie kształtów linii to takie trudne ? A tak poza tym, jak chcesz dyskutować o posłach i ich liniach, to rób to w tym swoim wątku o nich i ich łysieniu, a nie tutaj, bo nawet jak on ma juszejpa, to pewnie z natury, a nie uzyskanego techniką HT. I dla ścisłości dodam, że musisz wstawić jego fotkę, bo go nie znam, nie wiem kto to jest, nie wiem jak wygląda, nie interesuję się posłami i nie oglądam ich fanatycznie w tv. Od lat głosuję na jednego i nawet nie znam innych z jego partii i nie wiem jak wyglądają. -- 01 lis 2019, 13:54 -- Przykład u shapea to James Rodriguez albo Marco Asensio. Wspaniałe geny James Rodriguez ma takiego powiedział bym pół juszejpa (no chyba, że podgala te najsłabsze wypierdki), ale jako dzieciak miał definitywnie U-shape. Ale fakt, wspaniałe geny, w ogóle po samym nazwisku wiadomo, że geny włosowe będzie miał wspaniałe. Marco Asensio ma również wspaniałe geny, jednak piłkarzy z typowym juszejpem (jak np. Ayoze Perez lub Marcos Rojo) możesz zobaczyć w moim wątku o mężczyznach z juszejpem w dziale ''Artykuły'' - viewtopic.php?f=4&t=3483 - tylko upraszam o niebazgranie mi tam nic, bo to mój artykuł i zarazem galeria i ma wyglądać jak galeria. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi