Members mbeelas Napisano 22 Września 2018 Members Napisano 22 Września 2018 Panowie z pewnością czesc z Was zna te forum bardzo dobrze i mniej więcej potraficie powiedzieć czy 3500 graftów to nie za dużo na mój donor. Mam zamiar zrobic przeszczep albo u Marala albo u Cinika a wiem ze im to obojętne. Gdybym wiedzial ze 3500 bedzie tragicznie wygladało to pojade do Cinika i zrobie BHT. Wiadomo chodzi mi zeby to wyglądało ładnie po zabiegu. https://drive.google.com/open?id=1QDj1M ... IecP7Qy1sT Dzieki Cytuj
Members dandinho Napisano 23 Września 2018 Members Napisano 23 Września 2018 zdjecie zrob bez flesza b o nic nie widac Cytuj
Members mbeelas Napisano 23 Września 2018 Autor Members Napisano 23 Września 2018 zdjecie zrob bez flesza b o nic nie widaczdjecie jest bez flesza Cytuj
Members dandinho Napisano 23 Września 2018 Members Napisano 23 Września 2018 ale jest malo widoczne Cytuj
Members antydhtor Napisano 23 Września 2018 Members Napisano 23 Września 2018 Wiesz, forumowicz @dandinho zawsze znajdzie i tak dziurę w całym i jakieś niedogodności Dokładnie z tego słynął już także pod wcześniejszymi obecnie zbanowanymi nickami Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members dandinho Napisano 23 Września 2018 Members Napisano 23 Września 2018 Wiesz, forumowicz @dandinho zawsze znajdzie i tak dziurę w całym i jakieś niedogodności skoro jestes takim specjalista to ocen to rozmazane zdjecie robione zelazkiem Cytuj
Members antydhtor Napisano 23 Września 2018 Members Napisano 23 Września 2018 Ja mam racjonalnie ocenić, po jaki uj, żeby mnie bluzgali od pojebów... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members mbeelas Napisano 23 Września 2018 Autor Members Napisano 23 Września 2018 Wiesz, forumowicz @dandinho zawsze znajdzie i tak dziurę w całym i jakieś niedogodności skoro jestes takim specjalista to ocen to rozmazane zdjecie robione zelazkiem Zdjecie jest mega wyraźne, wyostrzone i ma poprawiony kontrast widać ze dopiero od niedawna masz komputer. Nawet nie odróżniasz flesha od normalnego swiatła Prosze wszystkich o cierpliwosc. Po chwili ładuje sie ostrość. Mozna spokojnie zoomować. Uwazam ze zdjecie w zupelnosci wystarczy do okreslenia pi razy drzwi czy jest to slaby donor czy nie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi