Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Donor jest ok, bardzo szybko sie zagoil i juz nawet przy 5mm wlosach nie widac zeby bylo tam przezedzone. wiec jest dobrze .

A co do rezultatu to obawiam sie ze moje wlosy na 100% beda wygladac ja u koledze z forum ktory takze roil u Marala.

Tak wiec, jesli jedziecie do tej kliniki i widzicie tam mlodego kolesia (pracuuja tam 3 babki i 1 mlody koles) ktory bedzie wam robil wlosy- to ja bym na waszym miejscu uciekal.

Widac ze ma wszystko w dupie.

pozdr i przesle jakies foty za kilka miechow jak cos bedzie wyrastac.

• Members
Napisano

A czego oczekujecie za 9 tyś zł, część klientów będzie zadowolona a część nie, wiadomo, że jest to robione jak najszybciej jeb jeb, a jak na 10 klientów 2 popłacze gdzieś w internecie to specjalnie interes nie ucierpi.

O koledze to piszesz o Teepeno czy jakoś tak? Nie musi tak być, może będzie dobrze.

• Members
Napisano

Witam. Planuję wyjazd do Turcji na zabieg. Może ktoś by się wspólnie wybrał ( niekoniecznie w tym terminie) . Oferuje miłe towarzystwo

-- 23 gru 2018, 11:15 --

Siemanko

Planuje ktoś z was lecieć do Turcji ? W dwóch raźniej;)

• 1 month later...