Members marekx25 Napisano 2 Listopada 2018 Members Napisano 2 Listopada 2018 Witam . Czytałem że u Marala płaci się za zabieg a nie za ilość graftów.Orientuje się ktoś moze na jakiej zasadzie doktor ustala ilość graftów i ile najmniej może zaoferować ? Pytam ponieważ mój stan jest jeszcze w miarę okej , ale mam 23 lata i łysienie dość szybko postępuje więc pewnie w najbliższych latach strace część włosów i zastanawiam się czy Maral by chciał tylko dogęścić czy dało by radę żeby wszczepił 3000+graftów żeby to jeszcze za parę lat wyglądało . Cytuj
Members marcinekk Napisano 2 Listopada 2018 Members Napisano 2 Listopada 2018 Jak wrzucisz zdjęcia to Ci powiemy ile Ci potrzebne Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 2 Listopada 2018 Members Napisano 2 Listopada 2018 Obczaj mój wątek Cytuj
Members marekx25 Napisano 2 Listopada 2018 Autor Members Napisano 2 Listopada 2018 Oki obczaje , jutro może fotki wrzuce Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 3 Listopada 2018 Members Napisano 3 Listopada 2018 Witam . Czytałem że u Marala płaci się za zabieg a nie za ilość graftów.Orientuje się ktoś moze na jakiej zasadzie doktor ustala ilość graftów i ile najmniej może zaoferować ? Pytam ponieważ mój stan jest jeszcze w miarę okej , ale mam 23 lata i łysienie dość szybko postępuje więc pewnie w najbliższych latach strace część włosów i zastanawiam się czy Maral by chciał tylko dogęścić czy dało by radę żeby wszczepił 3000+graftów żeby to jeszcze za parę lat wyglądało . Pytałem go o możliwość posadzenia włosów między natywne i się nie zgodził Cytuj
Members marcinekk Napisano 3 Listopada 2018 Members Napisano 3 Listopada 2018 Bo to praca dla cierpliwych a Maral sadzi na łysej glacy swoje fale i ma w dupie uważanie na natywne. Zresztą nie on a jego technicy. Na łysej pale zawsze łatwiej osiągnąć efekt bo niezależnie od jakości to 10 włosów na cm jest inne niż 0 włosów. Cytuj
Members ElChapoGuzman Napisano 3 Listopada 2018 Members Napisano 3 Listopada 2018 Witam . Czytałem że u Marala płaci się za zabieg a nie za ilość graftów.Orientuje się ktoś moze na jakiej zasadzie doktor ustala ilość graftów i ile najmniej może zaoferować ? Pytam ponieważ mój stan jest jeszcze w miarę okej , ale mam 23 lata i łysienie dość szybko postępuje więc pewnie w najbliższych latach strace część włosów i zastanawiam się czy Maral by chciał tylko dogęścić czy dało by radę żeby wszczepił 3000+graftów żeby to jeszcze za parę lat wyglądało . Pytałem go o możliwość posadzenia włosów między natywne i się nie zgodził Bo to jest bez sensu zważając na to, że natywne można uszkodzić i odrosną same przeszczepy i efekt będzie tak czy siak ujowy. Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 3 Listopada 2018 Members Napisano 3 Listopada 2018 Dokładnie ElChapo, Maral tak to uzasadnił Cytuj
Members marcinekk Napisano 3 Listopada 2018 Members Napisano 3 Listopada 2018 Można nie znaczy że trzeba uszkodzić. Posadzić na łysej glacy też można ujowo... też efekt będzie słaby. Maralowi po prostu nie chce się paprać w takie kombinacje bo i bez tego ma od zajebania ludzi na zabiegi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi