Members antydhtor Napisano 24 Listopada 2018 Members Napisano 24 Listopada 2018 Chcę zapytać, czy ktoś z forumowiczów zauważył u siebie albo zetknął się z czymś takim gdzieś czytając fora, że z jednej cebulki wyrastają dwa włosy ?Pytam, gdyż zauważyłem u siebie, że coraz częściej się zdarza u mnie, że dwa włosy wyrastają z jednej cebulki, i to w obrębie przedniej części skalpu - powiedziałbym nawet że na zakolach. Zauważyłem to po oględzinach wypadniętych/wyrwanych włosów podczas czesania, a właściwie to samo mi się to rzuciło w oczy. Niektóre z takich okazów cebulkowych zaczynają dopiero wypuszczać ten drugi włos i jest on cienki (znacznie cieńszy od tego co rósł już długo) i krótki, a inne mają ten drugi nowy dodatkowy włos dłuższy i normalnej czy takiej samej grubości co ten co wyrastał od dawna z tej samej cebulki i jest długi. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Members Napisano 3 Stycznia 2019 Nikt mi nic nie powie o tym... ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 Też tak mam Cytuj
Members antydhtor Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Members Napisano 4 Stycznia 2019 Pokaż. Ja chętnie pokażę tylko nie wiem jak najlepiej uchwycić to aparatem żeby była dobra ostrość i z przybliżeniem takiego włosa. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 jak coś wyleci i będę pamiętał to spoko Cytuj
Members antydhtor Napisano 21 Marca 2019 Autor Members Napisano 21 Marca 2019 Jasiu, tak tylko przypominam o fotkach które obiecałeś. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 21 Marca 2019 Members Napisano 21 Marca 2019 No właśnie z tego co teraz się sypie to same pojedyncze. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie to są pojedycze przypadki raz na jakiś czas no i wiadomo nie zawsze zauważę, ale postaram się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi