Members Hodan Napisano 10 Grudnia 2018 Members Napisano 10 Grudnia 2018 Mam nietypowe pytanie czy ktoś miał może problem z przyjmowaniem tabletek z finasterydem, ogółem są one małe, ale często po połknięciu czuję ja caly dzień w gardle, czy można te tabletki rozgrysc? Cytuj
Members ElChapoGuzman Napisano 10 Grudnia 2018 Members Napisano 10 Grudnia 2018 Coraz bardziej miętkie te ludzieżołnierzu w tyłek se pan wsadź jak masz problem z tak małą tabletką Cytuj
Members Hodan Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Members Napisano 10 Grudnia 2018 Gdyby to odemnie zalezalo...z większymi tabletkami nie mam problemu... Cytuj
Members Aghassian Napisano 10 Grudnia 2018 Members Napisano 10 Grudnia 2018 To że tabletka stoi Ci w gardle cały dzień to raczej niemożliwe, ale faktycznie jak są małe potrafią utknąć na jakiś czas w przełyku, więc najlepiej od razu czymś przegryźć i przepić solidną ilością wody. Cytuj
Members wonski Napisano 11 Grudnia 2018 Members Napisano 11 Grudnia 2018 Popij i przegryz kromka chleba. Cytuj
Members Lack Napisano 12 Grudnia 2018 Members Napisano 12 Grudnia 2018 źle aplikujesz słynna anegdotka przypomina historie pewnego usera: - Panie doktorze, łysieję!- Zapiszę panu fina.Po kilku dniach:- Panie doktorze, nic nie pomogło!- To ja zapiszę panu jeszcze duta!Po następnych kilku dniach:- Panie doktorze i tym razem nic nie pomogło! Proszę o jeszcze jedną receptę!- Do cholery, czy pan tego fina żre?!- A co?! Może mam go sobie do dupy wsadzać?! Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Rekomendowane odpowiedzi