Members antydhtor Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 Witam, tak poza tematem chciałem zapytać o temat takich soczewek jak w temacie. Czy ktoś może używał/używa i ma czy miał z tym jakieś doświadczenie którym mógłby się podzielić ? Pytam jak to z tym jest, bo napaliłem się na to bardzo, ale mam przed tym opory (tak jak i przed każdym obojętnie jakim grzebaniu po oczach), jak to jest z codziennym używaniem tego w praktyce może ktoś wie z własnego doświadczenia ? Z góry serdecznie dziękuję za odp, opinie o tym i wskazówki odnośnie producenta, marki, jak i samego stosowania. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Lack Napisano 4 Stycznia 2019 Members Napisano 4 Stycznia 2019 - dokładnie umyte dłonie przed aplikacją - zawsze!- kiepsko się nadają do komputera- dobrze na zewnątrz- generalnie nie polecam do codziennego noszenia przez wiele godzinokazyjnie, na wyjścia, sport, zabawy idealne Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Members turkey Napisano 4 Września 2020 Members Napisano 4 Września 2020 Wiele zależy od stopnia nawodnienia.Zazwyczaj kolorowe mają max 40%. Dlatego też zaleca się, aby nosić je naprzemiennie z soczewkami jednodniowymi, których nawodnienie jest dwukrotnie wyższe. Jeśli zatem konieczne noszenie jest soczewek w domu, to lepiej, aby były one jednodniowe i niekolorowe. Warto pamiętać, o tym aby były ciemniejsze od naturalnego koloru oczu. Często wyglądają mało naturalnie. Próbowałem kilku marek i moge polecić Air Optix Colors - Brown. Cytuj
Members antydhtor Napisano 4 Września 2020 Autor Members Napisano 4 Września 2020 Dzięki za posta. Znaczy chodzi tylko o kolor. Chcę mieć max czarne oczy. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi