Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano
no więc lista już zamknięta

A właśnie jakiś czas temu czytając HLH, natrafiłem na wypowiedź osoby która używa VA od 2 miesięcy i zarzeka się że ma odrosty w obszarze "temples" czyli na przodzie głowy, jak znajdę gdzie to było to wkleję link

Udało ci się może znaleźć ten wątek ?

• Members
Napisano
tom555 20g jak jeszcze można się dopisać

niestety już nie można, więcej niż 150g nie mogę wziąć, przykro mi...

Udało ci się może znaleźć ten wątek ?

Szczerze mówiąc nie szukałem, jakoś ostatnio nie miałem czasu, ale nie rozumiem dlaczego nikt sam nie szuka tylko każdy czeka aż wystawie wszystko na tacy?

• Members
Napisano
tom555 20g jak jeszcze można się dopisać

niestety już nie można, więcej niż 150g nie mogę wziąć, przykro mi...

OK jakby ktoś zrezygnował to byłbym chętny

• Members
Napisano

Tak będę to miał w tym tygodniu, jakoś nie miałem czasu zrobić wątku w zamówieniach grupowych. Zacznę zbierać kasę wkrótce i gdy wszyscy wpłacą to porozsyłam

• Members
Napisano

mam już VPA u siebie (dzisiaj pierwsza moja aplikacja na lewe, gorsze zakole). Zrobię w tym tygodniu wątek w zamówieniach grupowych i będę wysyłał na bieżąco osobom które wpłacą pieniądze

• Members
Napisano

a jak należy to przechowywać? bo w pierwszym poście napisałeś, że będziesz trzymał w zamrażarce.

i to prawda, że: "The only concern about the topical use is that the smell is unpleasant to many. It's often compared to the smell of dirty socks" ?

a jako ciekawostkę dodam, że valproic acid przyjmowany wewnętrznie może powodować kręcenie się włosów

http://www.lareb.nl/LarebCorporateWebsi ... _valpr.pdf

• Members
Napisano
Z tego co czytałem to nie tylko kecenia le i zmianę koloru i łysienie.

Przyjmowany doustnie (w dużych dawkach porównując do ilości jaka jest stosowana miejscowo) rzeczywiście pogarszał sytuacje na głowie, co innego było gdy był wcierany lub wstrzykiwany, wtedy sytuacja się zdecydowanie poprawiała.

• Members
Napisano

[0021] W jednym wykonaniu, kompozycję formułuje się do podawania przezskórnego, a zwłaszcza, jako preparatu umieszczono do wstrzykiwań podskórnego lub skóry. Przeprowadziliśmy badania przez wprowadzenie składnika aktywnego przez różnych szlaków, w tym podskórnie, dożylnie, podawanie doustne lub stosowania na skórę. W związku z tym wykazano, że substancja czynna, gdy podaje się przez wstrzyknięcie podskórne lub stosowania skóry, zapewnia doskonałe działanie przeciw wypadaniu włosów i promowania wzrostu włosów. Na przykład podawanie doustne kwasu walproinowego hamuje wzrost włosów inaczej. Jednak przezskórnego (wstrzyknięcie podskórne lub aplikacji skóra) kwasu walproinowego stymuluje wzrost włosów.

Read more: http://translate.googleusercontent.com/ ... z25DJrN9R2

Napisano

jak tam ziom valporic acid? Wiadomo, że tydzień stosowania to mało, ale jakieś wrażenia? linienie?

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

2 osoby nie wpłaciły ciągle pieniędzy, więc jeśli jest ktoś chętny to dajcie znać, nie będę już dłużej czekał na wpłaty, a co dopiero wysłanie danych osobowych!

• 3 weeks later...