Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Uwaga uwaga! Dr Bisanga znow w dobrym humorze

Z okazji nowego roku, promocja dla polskich pacjentow na luty i marzec 2019 - 3euro/graft

Zachecam do szybkiej decyzji, zanim ceny znow pojda w gore

Z mojej strony zapewniam pomoc w kominikacji i organizacji oraz obecnosc podczas operacji

• Members
Napisano

Jak korespondowałem z Janem w grudniu to też było 3euro i to bez promocji czyli to chyba chwyt marketingowy.

Jak dobrze pamiętam to w listopadzie była promocja- 2,75 euro.

• Members
Napisano

Standardowa cena za graft w BHR to 3,5 euro. Czasem mozna cos ponegocjowac, ale tylko w przypadku mniej obleganych miesiecy.

Ehh jak to Polak lubi byc zlosliwy. Dobrze Wam sie robi po takich tekstach czy to tylko chec popisu przed kolegami?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Jezeli u Bisangi sie zmeinilo z manualnego na mechaniczny z ta sama cena + manipulacje cenami i nazwywanie "promocja" cene za graft ktora pare miesiecy temu byla standardowa to warto to tutaj podkreslic. Ja rozumiem ze ciag do pieniadza z prowizji moze byc wiekszy niz ludzka przyzwoitosc. Po to jest to forum aby wymieniac sie doswiadczeniami i przestrzegac wzajemnie przed naciagaczami/przereklamowanymi/przeplacanymi doktorkami. Jak sie Pani/Panno Justyno nie podoba panujacy tu klimat, zachecam do zalozenia wlasnego forum mam nawet propozycje na adres domeny: wlosyzakokosy.pl

Pozdrawiam

• Members
Napisano

Tak opina na podstawie własnych doświadczeń z BHR

Jesteście coraz bardziej żałośni, z tak dobrej kliniki do 2014 r zrobiliście turecki syfilizm z pseudo promocją.

A tak personalnie to "Pani" Justynko , to właśnie ty reprezentujesz typowego "polaczka" robiąc z ludzi idiotów za parę euro na "kebaba" .... Zresztą jestem zdania , że większość tzw" polaczków" jest właśnie tam gdzie m.in. jesteś .... Oby nigdy nie wrócili.

• Members
Napisano

Ralf, nie znam Twojej historii i nie wiem dlaczego jestes tak rozzalony na BHR. Nie musze zakladac swojego forum, zalozylam swoj watek. Nie wjezdzaj na mnie osobiscie, bo nic o mnie nie wiesz, wiec nie masz prawa oceniac mnie na podstawie posta o promocji. Nie zamierzam wdawac sie w pyskowke z brakiem kultury.

Jesli masz jakis problem do BHR, zapraszam na pw, postaram sie pomoc.

Zetx tresc nie wnoszaca nic do tematu, zwykly trolling.

• Members
Napisano

Pomóc może tylko poprawka, ale jak chcieć poprawkę od BHR skoro z relacji na relację pacjentów jest co najwyżej średnio z wskazaniem na beznadziejnie. Prześlij mi twój numer tel. na priv to prześlę Ci zdjęcia whatsappem to sobie zobaczysz efekt zabiegu z 2016 i porównasz z moim zabiegiem z 2012 r również w BHR !