Members JustynaBHR Napisano 8 Stycznia 2019 Members Napisano 8 Stycznia 2019 Uwaga uwaga! Dr Bisanga znow w dobrym humorze Z okazji nowego roku, promocja dla polskich pacjentow na luty i marzec 2019 - 3euro/graft Zachecam do szybkiej decyzji, zanim ceny znow pojda w gore Z mojej strony zapewniam pomoc w kominikacji i organizacji oraz obecnosc podczas operacji Cytuj
Members ElChapoGuzman Napisano 8 Stycznia 2019 Members Napisano 8 Stycznia 2019 Uwaga uwaga! Dr Bisanga znow w dobrym humorze Znowu zabrakło pieniędzy na potrójnego mak czikena z olejem po frytkach ? Cytuj
Members dandinho Napisano 8 Stycznia 2019 Members Napisano 8 Stycznia 2019 jak na BHR bardzo dobra cena, moglaby byc caly czas taka jakies konsultacje planujecie w Wawie w nowym roku ? Cytuj
Members rafal28 Napisano 8 Stycznia 2019 Members Napisano 8 Stycznia 2019 Jak korespondowałem z Janem w grudniu to też było 3euro i to bez promocji czyli to chyba chwyt marketingowy.Jak dobrze pamiętam to w listopadzie była promocja- 2,75 euro. Cytuj
Members rjack Napisano 9 Stycznia 2019 Members Napisano 9 Stycznia 2019 No bo najpierw trzeba podwyższyć żeby mieć z czego obnizyć (-: Cytuj
Members JustynaBHR Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Members Napisano 12 Stycznia 2019 Standardowa cena za graft w BHR to 3,5 euro. Czasem mozna cos ponegocjowac, ale tylko w przypadku mniej obleganych miesiecy. Ehh jak to Polak lubi byc zlosliwy. Dobrze Wam sie robi po takich tekstach czy to tylko chec popisu przed kolegami? Cytuj
Members ElChapoGuzman Napisano 12 Stycznia 2019 Members Napisano 12 Stycznia 2019 To za bramę !! gruby już tutaj nie jest uważany za guru i przerzucił się na mechaniczne za taką cenę !! Cytuj
Members Ralf Napisano 12 Stycznia 2019 Members Napisano 12 Stycznia 2019 Biedrona w cenie mercedesa Cytuj
Members JustynaBHR Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Members Napisano 26 Stycznia 2019 Rozumiem, ze opinia na podstawie wlasnych doswiadczen z klinika BHR Jesli nie jestescie Panowie zainteresowani usluga, bardzo prosze o nieudzielanie sie w watku. W razie jakichkolwiek pytan lub watpliwosci zapraszam na pw lub email justyna.nowosad@gmail.com Cytuj
Members zetx Napisano 26 Stycznia 2019 Members Napisano 26 Stycznia 2019 Jezeli u Bisangi sie zmeinilo z manualnego na mechaniczny z ta sama cena + manipulacje cenami i nazwywanie "promocja" cene za graft ktora pare miesiecy temu byla standardowa to warto to tutaj podkreslic. Ja rozumiem ze ciag do pieniadza z prowizji moze byc wiekszy niz ludzka przyzwoitosc. Po to jest to forum aby wymieniac sie doswiadczeniami i przestrzegac wzajemnie przed naciagaczami/przereklamowanymi/przeplacanymi doktorkami. Jak sie Pani/Panno Justyno nie podoba panujacy tu klimat, zachecam do zalozenia wlasnego forum mam nawet propozycje na adres domeny: wlosyzakokosy.pl Pozdrawiam Cytuj
Members Ralf Napisano 26 Stycznia 2019 Members Napisano 26 Stycznia 2019 Tak opina na podstawie własnych doświadczeń z BHR Jesteście coraz bardziej żałośni, z tak dobrej kliniki do 2014 r zrobiliście turecki syfilizm z pseudo promocją. A tak personalnie to "Pani" Justynko , to właśnie ty reprezentujesz typowego "polaczka" robiąc z ludzi idiotów za parę euro na "kebaba" .... Zresztą jestem zdania , że większość tzw" polaczków" jest właśnie tam gdzie m.in. jesteś .... Oby nigdy nie wrócili. Cytuj
Members JustynaBHR Napisano 27 Stycznia 2019 Autor Members Napisano 27 Stycznia 2019 Ralf, nie znam Twojej historii i nie wiem dlaczego jestes tak rozzalony na BHR. Nie musze zakladac swojego forum, zalozylam swoj watek. Nie wjezdzaj na mnie osobiscie, bo nic o mnie nie wiesz, wiec nie masz prawa oceniac mnie na podstawie posta o promocji. Nie zamierzam wdawac sie w pyskowke z brakiem kultury.Jesli masz jakis problem do BHR, zapraszam na pw, postaram sie pomoc.Zetx tresc nie wnoszaca nic do tematu, zwykly trolling. Cytuj
Members Ralf Napisano 27 Stycznia 2019 Members Napisano 27 Stycznia 2019 Pomóc może tylko poprawka, ale jak chcieć poprawkę od BHR skoro z relacji na relację pacjentów jest co najwyżej średnio z wskazaniem na beznadziejnie. Prześlij mi twój numer tel. na priv to prześlę Ci zdjęcia whatsappem to sobie zobaczysz efekt zabiegu z 2016 i porównasz z moim zabiegiem z 2012 r również w BHR ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi