Members Pupsik Napisano 16 Stycznia 2019 Members Napisano 16 Stycznia 2019 Hej mam pytanie przez pare lat brałem proscar dzielony na 4 , od około tygodnia zażywam finahit polecił mi to mój znajomy farmaceuta , powiedział że jest to to samo co propecja i nie trzeba dzielić tabletki . I niby miałobyc wszystko ok ale wydaje mi się , że spadło mi libido po tym finahit ... a przecież jest to to samo co łykałam cały czas tylko pod inną nazwa ... no chyba że sobie wkręcam hehe ... ? no ale brak u mnie porannych zwodów , w ciągu dnia tez nic ... no i chyba coś nie tak .. Cytuj
Members antydhtor Napisano 18 Stycznia 2019 Members Napisano 18 Stycznia 2019 I niby miałobyc wszystko ok ale wydaje mi się , że spadło mi libido po tym finahit ... a przecież jest to to samo co łykałam cały czas tylko pod inną nazwa ... no chyba że sobie wkręcam hehe ... ? Tam do tego finahitu oni dodają trochę cyproteronu oktanu, i to dlatego. Chcą bowiem aby ich lek (jak sama nazwa wskazuje fina-HIT) był prawda hitem w skuteczności leczenia łysienia. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Pupsik Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Members Napisano 21 Stycznia 2019 Na szczęście uhhh wszystko się unormowało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi