Members JustynaBHR Napisano 2 Marca 2019 Members Napisano 2 Marca 2019 27 marca 2019 wielkie otwarcie nowej kliniki w Atenach. Klinika prowadzona przez pionierow transplantacji wlosow, polozona w pieknym miejscu i z przystepnymi cenami !Bisanga Cole Hair Transplant https://bchairtransplant.com/ Zapraszam do slonecznej Grecji Cytuj
Members dandinho Napisano 2 Marca 2019 Members Napisano 2 Marca 2019 kto wykonuje zabiegi w nowej klinice ? Cytuj
Members ElChapoGuzman Napisano 2 Marca 2019 Members Napisano 2 Marca 2019 Dr. Mcdonald und Hohensztein Technicmaszine PS. z kobietami z dystansem, kiedyś brałem kredyt, i konsultant facet przestrzegł przed kobietami, on mi wyliczył na 100 tyś zł ratę 570 zł, uległem kobiecie i rata wyniosła 609 zł za to samo, także nie liżcie dupy laskom, także twarda ręka faceta, nowa klinika BHR na Grecje no comment XD Cytuj
Members JustynaBHR Napisano 3 Marca 2019 Autor Members Napisano 3 Marca 2019 Cena to 2,5e za FUE, 3,5 za BHT. Lista lekarzy jest na stronie internetowej . Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 3 Marca 2019 Members Napisano 3 Marca 2019 Cena to 2,5e za FUE, 3,5 za BHT. Lista lekarzy jest na stronie internetowej . Do ceny należy doliczyć zakwaterowanie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi