Members cisowian Napisano 28 Marca 2019 Members Napisano 28 Marca 2019 Witam wszystkich. Chciałem porozmawiać z osobami które stosują któryś z tych środków ( ja obydwa). Powiem szczerze nie pamiętam kiedy zacząłem brać po trochu zacząłem już koło 5 lat temu potem odpuściłem A na ostro codziennie na fina wszedłem około 2-3 lat temu. Od może roku drut. Nie mam żadnych problemów z libido. Jednak mam inne. Ostatnio w pracy załapałem ostrego brainfoga . Nie byłem w stanie zrozumieć własnego projektu zrobionego pare dni temu. Mniejsze też mi się zdarzają. Do tego często choruje na przeziebienie. Bóle żołądka również mam prawie codziennie. Pisze ponieważ dziś się obudziłem i czuje się okropnie osłabiony rozbity mam zawroty głowy. Nie przesadzam. Przez dłuższy czas nie odzywałem nic . Kiedy szukam po angielskich stronach hasło " finasteryd dizzynes" są wyniki i ludzie niby to odczuwają. Przyznam się że w młodości brałem ostro sterydy Ale wątpię żeby to coś z tym... Panowie może czas spojrzeć prawdzie w oczy że te leki nie sa do końca bezpieczne. ( palić licho potencję) . Jeśli nie znajdzie się z podobnymi przemyśleniami przeprowadze odstawienie I zbadam reakcje organizmu. Cytuj
Members antydhtor Napisano 28 Marca 2019 Members Napisano 28 Marca 2019 Nie byłem w stanie zrozumieć własnego projektu zrobionego pare dni temu. Ja też takie coś miewałem, ale to było i też już bardzo dawno temu, kiedy w ogóle żadnych leków nie brałem nawet fina. Myślę, że wysoce uczeni inżynierowie, wybitni badacze naukowcy, a nawet programiści - też takie coś nieraz odczuwają. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Matt87 Napisano 29 Marca 2019 Members Napisano 29 Marca 2019 ja biore dutasteryd co drugi dzien i niestety z wzwodem bardzo slabo ;/ poza tym wszystko ok, choc ciagle zmeczony jestem i troche apatyczny, ale nie wiem czy to czasem nie wina minoxidilu Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 10 Kwietnia 2019 Napisano 10 Kwietnia 2019 Matt87 bierzesz cynk? Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members jack_carver Napisano 2 Maja 2019 Members Napisano 2 Maja 2019 To oczywiscie wina fina. Nie byles w stanie zrozumiec wlasnego projektu, ktory przygotowales bedac pod jego wlywem. Ma to sens. Cytuj .
Members Matt87 Napisano 1 Czerwca 2019 Members Napisano 1 Czerwca 2019 Matt87 bierzesz cynk?nie biore cynku, myslisz ze warto dolaczyc? Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 15 Czerwca 2019 Napisano 15 Czerwca 2019 Nie mysle, jestem przekonany. Tylko dobrej firmy sobie zamow, nie jakies badziewie z apteki Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Matt87 Napisano 17 Czerwca 2019 Members Napisano 17 Czerwca 2019 dzieki za rade, z tego co wiem to z olimpa dobry cynk jest Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 17 Czerwca 2019 Members Napisano 17 Czerwca 2019 Kup jakiś z 30 mg to będziesz chujem chmury ustawiał Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 17 Czerwca 2019 Napisano 17 Czerwca 2019 Osobiscie polecam 50mg z firmy now food(zinc picolinate). Nie reklamuje nic,ale cena /jakosc tej firmy do mnie przemawia i wszystkie suple zamawiam wlasnie od nich.Jednak wybierz sobie jaki Ci odpowiada , twoj wybor i kasa Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Rekomendowane odpowiedzi