Members anckor Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Witam, to mój pierwszy post, góry przepraszam jeżeli wybrałem zły dział i proszę o ewentualne nieusuwanie tematu. Chciałbym się was poradzić odnośnie swojej sytuacji. Krótko o mnie 28 lat, zakola po ojcu widoczne na zdjęciu. Chciałbym wykonać przeszczep włosów (na zdjęciu zaznaczyłem czerwoną linią jaki efekt chciałbym osiągnąć). Pytania które mnie nurtują to: 1) Czy około 800 graftów wystarczy ?2) Chciałbym uniknąć takiego efektu jak ten gościu: Bardzo słabo to wygląda, pytanie czy można być 100% pewnym, że nie skończy się w ten sposób ?3) Rozważam 2 opcje: metoda SAFER (Klinika w Szczecinie, nazwy nie podam żeby nie reklamować, ale mam nadzieję, że wiadomo o którą chodzi) oraz robot Artas u doktora T. Katowice/Warszawa. O robocie naczytałem się w komentarzach na Youtube, że potrafi konkretnie skopać sprawę - zastanawiam się ile w tym prawdy. Co do metody SAFER to tutaj polegam wyłącznie na umiejętnościach chirurga, znowu pojawia się pytanie czy to wystarczy. Chyba, że ktoś poleci inną - trzecią opcję. Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Człowieku przejrzyj forum, nie truj dupy. Jeśli "CHCESZ" osiągnąć efekt tego gościa co na filmie to Artas to chyba najlepsza metoda. Cytuj
Members dandinho Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Bardzo słabo to wygląda, pytanie czy można być 100% pewnym, że nie skończy się w ten sposób ? wybierajac polskie kliniki mozesz byc 100 % pewny ze tak wlasnie to bedzie wygladalo jak na filmie ktory wrzuciles Cytuj
Members anckor Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Members Napisano 16 Kwietnia 2019 a dr Przybylski ? Teraz o nim na forum przeczytałem. wygląda na to, że ma pozytywne opinie. Poza tym przeglądam zdjęcia z tego forum ludzi, którzy robili przeszczep i nie zawsze źle to wygląda. Prosiłbym o rzeczową poradę. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 a dr Przybylski ? Teraz o nim na forum przeczytałem. wygląda na to, że ma pozytywne opinie. Poza tym przeglądam zdjęcia z tego forum ludzi, którzy robili przeszczep i nie zawsze źle to wygląda. Prosiłbym o rzeczową poradę. No widzisz przejrzałes forum co pewnie nie zajęło Ci więcej niż 5 min i od razu znalazłeś odpowiedź na swoje pytanie Cytuj
Members anckor Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Mam jeszcze inne pytania zadane w 1. poście. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Po pierwsze te zdjęcia są z dupy. Dodaj normalne zdjęcia całej głowy, jakieś przód, góra i profile na (twarz możesz zamazac) i wtedy będzie można coś ocenićPytanie też czy bierzesz chemię i od kiedy zaczęło się łysienie, Masz "fajny stan" nie jeden tutaj chciałby wyglądać tak jak Ty teraz w tym wieku co nie zmienia faktu że lekkie zakola masz. Dodaj te foty najpierw Cytuj
Members anckor Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Members Napisano 16 Kwietnia 2019 W takim razie dodam jutro, przy dziennym świetle. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 A po drugie ta linia co narysowałeś to gówno. To musi wyglądać tak jak na 2 zdjęciu, linia na 1 i 3 zdjęciu w Twoim przypadku nic nie zmieni i nie jest warta Ht. Ogólnie na wyprostowsnie tej Lini 800 graftów spokojnie stsrfxy pod warunkiem że dalej nie masz przerzedzonych włosów Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Najlepiej z mokrymi włosami do przodu do tyłu bo jak masz ułożone to nie widzać nic. Cytuj
Members anckor Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Tą linie narysowałem w ten sposób bo nigdy nie miałem włosów z przodu jak od linijki. Już od gówniarza miałem milimetrowe zakola, a z wiekiem zrobiły się centymetrowe, więc chcę uniknąć czegoś co wyglądałoby w moim przypadku nienaturalnie. Na głowie nie mam przerzedzonych włosów, ani prześwitów. "Jedynie" te zakola. Cytuj
Members antydhtor Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Ogólnie na wyprostowsnie tej Lini 800 graftów spokojnie stsrfxy pod warunkiem że dalej nie masz przerzedzonych włosów Wątpię, że 800 graftów wystarczy na wyprostowanie tej linii, chyba, że nie będzie wyprostowana, tylko tak jak sam zaznaczył. A przerzedzony to jest już trochę cały przód, i kuracja byłaby wskazana. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Matrix_neo94 Napisano 16 Kwietnia 2019 Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Tą linie narysowałem w ten sposób bo nigdy nie miałem włosów z przodu jak od linijki. Już od gówniarza miałem milimetrowe zakola, a z wiekiem zrobiły się centymetrowe, więc chcę uniknąć czegoś co wyglądałoby w moim przypadku nienaturalnie. Na głowie nie mam przerzedzonych włosów, ani prześwitów. "Jedynie" te zakola. Skoro Ci się to podoba to może Maral?? Cytuj
Members anckor Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Members Napisano 16 Kwietnia 2019 Tą linie narysowałem w ten sposób bo nigdy nie miałem włosów z przodu jak od linijki. Już od gówniarza miałem milimetrowe zakola, a z wiekiem zrobiły się centymetrowe, więc chcę uniknąć czegoś co wyglądałoby w moim przypadku nienaturalnie. Na głowie nie mam przerzedzonych włosów, ani prześwitów. "Jedynie" te zakola. Skoro Ci się to podoba to może Maral?? Nie wiem, jestem nowy w temacie. Co do chemii to nic nie biorę. -- 17 kwie 2019, 16:09 -- To w sumie napisze jeszcze ktoś swoją opinie gdzie najlepiej ten zabieg zrobić i ile graftów byłoby optymalnie? Mój budżet na łeb widoczny w pierwszym poście to około 15k. Przeczytałem jeszcze na forum jakieś opinie, że Belgia jest okej. Warto? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi