Members Chevy Napisano 7 Maja 2019 Members Napisano 7 Maja 2019 (edytowane) Cześć wszystkim! Podjąłem decyzję o poddaniu się zabiegu przeszczepu włosów w Turcji tylko nie mogę się zdecydować odnośnie kliniki w której miałbym go zrobić. Czy ktoś słyszał opinię bądź spotkał się z kliniką Mediprima lub Aesteopool Clinic? Tę pierwszą znam z YouTube gdzie nasz rodak dokumentuje swoją podróż z przeszczepem włosów i właśnie Mediprima jest tą kliniką w której on (Karol) to robił, natomiast o Aesteopool dowiedziałem się z jednego z komentarzu pod filmikiem Karola. Pozdrawiam Edytowane 11 Maja 2019 przez Gość Cytuj
Members Chevy Napisano 11 Maja 2019 Autor Members Napisano 11 Maja 2019 Poważnie, nikt nic nie słyszał :/ Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 11 Maja 2019 Members Napisano 11 Maja 2019 Człowieku nie truj dupy glupimi postami. Cytuj
Members Chevy Napisano 11 Maja 2019 Autor Members Napisano 11 Maja 2019 Przepraszam, dlaczego głupi? Chyba od tego jest forum Cytuj
Members marcinekk Napisano 12 Maja 2019 Members Napisano 12 Maja 2019 Od tego jest forum żeby je czytać a nie dublowac w nieskończoność wątków przerabianych setki razy Cytuj
Members antydhtor Napisano 12 Maja 2019 Members Napisano 12 Maja 2019 Fakt faktem, na forum nie dowiesz się nic o innych klinikach, niż o masowo oklepanych tutaj.... - tak jakby świat się na nich kończył... Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi