Members Zakolinho Napisano 2 Sierpnia 2019 Members Napisano 2 Sierpnia 2019 Jak w tytule, jestem ciekaw Waszych historii po przeszczepie włosów. Mam na myśli reakcje otoczenia. Miłe słowa, głupie gadki pod Waszym adresem na zasadzie niemęskie posunięcie itd. Dzięki. Cytuj
Members antydhtor Napisano 2 Sierpnia 2019 Members Napisano 2 Sierpnia 2019 A Ty się ludźmi przejmujesz... ? Albo boisz się ich? A poza tym, to trzeba mieć zawsze lepsze teksty od ludzi... - takie które dadzą im do myślenia. Np. ''Czy bił cię kiedyś ktoś tak żeby zabić, czy tylko klepał dla sportu? '' albo: ''Nie tylko tacy jak ty umią szlachtować'' Ciekawe też, ile jeszcze takich tematów polskie ludki założą, i ile takich pytań na tym forum padnie...? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Zakolinho Napisano 2 Sierpnia 2019 Autor Members Napisano 2 Sierpnia 2019 TERRORYSTA forumowy Cytuj
Members antydhtor Napisano 2 Sierpnia 2019 Members Napisano 2 Sierpnia 2019 A kogo ja niby terroryzuje...? To raczej niektórzy mnie terroryzują, czy próbują terroryzować. Ja chcę tylko tymi samymi metodami zwalczać wszelki terror. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi