Members lys Napisano 19 Sierpnia 2019 Members Napisano 19 Sierpnia 2019 https://kopalniawiedzy.pl/lysienie-kimc ... losy,30578 Cytuj
Members antydhtor Napisano 19 Sierpnia 2019 Members Napisano 19 Sierpnia 2019 Tak jak wiele pikantnych rzeczy (nic nowego - kapsaicyna i jej właściwości), a co do fermentacji, to sfermentowana soja (znana jako japońskie danie ''natto'') może być nawet lepsza. Dlatego pikantne rzeczy goszczą na stałe w mojej diecie i kuchni, a czasami sięgam też po obrzydliwie nieludzko śmierdzącą japońską potrawę. Czy pomaga...? - nie wiem, bo hardcorowa kuracja swoje robi, ale mój stan owłosienia na głowie znacie, jak i fakt niezwykłego odrostu na czole. Ja jestem wręcz smakoszem ''żrącego żarcia'' (bywało, że w mgnieniu oka zeżarłem bez problemu cały słoiczek papryczki chilli tak jakby to były cukierki) i nawet równoważenie diety cukrami prostymi (których obecnie znowu sporo wpierdalam) nie szkodzi mi chyba specjalnie na włosy za bardzo. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi