Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Hej, mam pytanie. Jak sporządzić mieszankę minoxa z flutamidem? Czy mogliby takie coś przygotować w laboratoriom, czy raczej trzeba samodzielnie? I po jakim czasie można zaobserwować pierwsze efekty takiej kuracji/ewentualne odrosty../? Pozdrawiam i z góry dziekuję za wskazówki

• Members
Napisano

Na HLT kiedyś ktoś robił stężenie nawet 10 czy 15%, ale na tym forum to chyba było tylko max 2% przerabiane.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• 2 months later...
  • Members
Napisano
Siemka, zwiekszylem dawkę dut do jednej tabletki dziennie zauważyłem na koronie że się p9lepszylo

A to ku*wa dziwne - patrz..... a wg. fołumowiczów wystarczy przecie dawka 0,5 mg raz na tydzień czy nawet raz na 10 dni.

tylko okolica Lini zostają min większe w cięcia, i tylko widzę pod światłem bardzo dobrym takie białe włoski i tyle, a od 2 tyg leci mi znów więcej włosów, czy sytuacja może się zmienić sprzodu czy tylko zostaje przeszczep jeśli cisne na ducie codziennie od września? Dawniej co 3 dzień, biorę dodatkowo izotek od czerwca super działa nie mam problemów z przetłuszczaniem włosów oraz z trądzikiem

Fin/dut mało komu daje jakiś spektakularny odrost na zakolach i na linii - ale czasami zdarzają się tacy szczęściarze, jednak nie liczyłbym na to za nad to. Na przód/linię/zakola w większości przypadków potrzebne są mocniejsze leki (silne antyandrogeny takie jak cyproteron lub flutamid) oraz estrogeny (estradiol - najlepiej) lub/i zwyczajnie HT, i to właśnie HT jest rekomendowane.

A izotek ma zły wpływ na włosy.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator