Members antydhtor Napisano 19 Grudnia 2019 Members Napisano 19 Grudnia 2019 Oto film z kliniki w Tajlandii, na którym doktor pokazuje animacje komputerowe procedur HT, i pokazuje też że robi wszystkie rodzaje linii włosów. Może ten film trzeba by wysłać też do klinik terrorystycznych, których lekarze terroryści robią tylko ''dzioby'' i linie z wielkimi wżerami i zakolami męskim pacjentom ? Swoją drogą, jeśli ktoś zainteresowany, niech sobie zgłębi więcej info o tej klinice. A być może będzie to kolejna niezła konkurencja dla zmierzłych klinik terrorystycznych w których nie chcą za cholerę jasną zrobić męskiemu pacjentowi niskiej okrągłej/owalnej linii bez żadnych wżerów po bokach i zakoli. Ciekawostką jest też, że doktor tę okrągłą linię z zamkniętymi skroniami, nazywa normalną zwyczajną linią prostą, ani nic nie bredzi o zależności linii od płci pacjenta i wszystkie animowane przykłady pokazuje na męskim osobniku. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members dandinho Napisano 19 Grudnia 2019 Members Napisano 19 Grudnia 2019 to sa animacje uszejpo podobnych lini Cytuj
Members antydhtor Napisano 19 Grudnia 2019 Autor Members Napisano 19 Grudnia 2019 Tyle wiem, że to nie jest wybitny juszejp, ale jest jednak w kształcie odwróconej litery ''U'', i bez żadnych wżerów i zakoli. A animacje są jeszcze innych linii na tym filmie. I wiem, że to nie jest jeszcze to co chcę, ale nie o to tu chodzi, tylko o to, że takiej ''juszejpopodobnej'' linii nie zrobili by za ch*ja w terrorystycznych klinikach. A ja będę zwalczał terrorystyczne kliniki HT, do doznałem skrajnego wkurwienia na samym początku konsultacji z Przybylskim, HDC i Erdogan'em - choć z Erdogan'em poprzez kolegę z forum. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi