Members nord Napisano 2 Stycznia 2020 Members Napisano 2 Stycznia 2020 Czy znacząco przyspiesza odrost, warto go brać ?Czy muszę przy tym jednocześnie brać fina ? Mam na mysli tylko włosy przeszczpione. Cytuj
Members antydhtor Napisano 3 Stycznia 2020 Members Napisano 3 Stycznia 2020 Czy znacząco przyspiesza odrost, warto go brać ? Nie na tyle aby dać natychmiastowy spektakularny efekt. Minoxidil przede wszystkim wydłuża fazę wzrostu włosów, a ''odrost'' po HT to jeszcze co innego. Choć wiadomo, że każde leki z minoxidilem czy antyandrogeny pomagają w tym. I sam musisz zdecydować czy warto. Czy muszę przy tym jednocześnie brać fina ? Mam na mysli tylko włosy przeszczpione. Nie musisz brać żadnych leków przeciw łysieniu i dla lepszej kondycji włosów - wszystkich, przeszczepionych czy nie, natywnych podatnych na łysienie czy nie. To Twój wybór, a dla mnie to w ogóle głupie pytanie. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi