Members hairry Napisano 5 Stycznia 2020 Members Napisano 5 Stycznia 2020 Zauważył ktoś korelacje między łysieniem a trybem pracy/ klimatyzacją/ zmianami/ zmianą kierownika;-) ? Ja po zmianie stanowiska w tej samej firmie straciłam z 1/3 włosów i zastanawiam się czy to może mieć jakiś związek, niby środowisko pracy to samo. Znalazłam w sieci takie coś i zastanawiam się co o tym sądzicie: Cytuj
Members wonski Napisano 5 Stycznia 2020 Members Napisano 5 Stycznia 2020 Najmniejszy odsetek łysiejących jest z kolei w… Chinach. Także państwa takie jak Meksyk, Japonia, Hongkong, Malezja, Tajwan czy Korea Południowa (22,4 proc.) plasują się nisko w rankingu najbardziej łysiejących regionów światahttps://dziennikzachodni.pl/polska-kraj ... r/11863822 Widze kolejny temat który zwala winę łysienia nie na geny, ale czynniki zewnętrzne Japończyków i Chińczyków nie nazwałbym osobami które mało i bezstresowo pracują. Cytuj
Members antydhtor Napisano 5 Stycznia 2020 Members Napisano 5 Stycznia 2020 Rdzenni Amerykanie też w większości przypadków nie żyją bezstresowo (na własnej ziemi...), a trzeba jeszcze powiedzieć, że są przypadki samobójstw wśród nich z tego powodu i to dosyć wiele w skali ogółu, ale łysienia nie widać u żadnego, chyba że u takiego nie pełnej krwi, albo jakiegoś chorego. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members piotr1281 Napisano 5 Stycznia 2020 Members Napisano 5 Stycznia 2020 Czesi , Polacy , Rosjanie i Niemcy łysieją najbardziej. Musi być jakiś związek przyczynowo skutkowy. Może Czarnobyl. -- 05 sty 2020, 22:39 -- Jemy też bardzo dużo mięsa zwłaszcza wieprzowiny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi