Members elarios Napisano 21 Sierpnia 2012 Members Napisano 21 Sierpnia 2012 Zarejestrowałem się na tym forum z myślą,że znajdę złoty środek na rekonstrukcje moich włosów - jak się okazuje nie ma nadal takiego leku Mam zaledwie 21lat i duże zakola,nie stosuje żadnej kuracji bo niema nic skutecznego,wydam tylko pieniądze na coś co rzeczywiście przywróci mi dawny stan.Przeszczep odpada.Jedyne co stosuje to golarkę bez nakładki - a jak mi się zrobi jeszcze tzw."biskup" to tylko żyletka wchodzi w gre i zapuścić bródkę Mimo,iż nie zdążyłem się nacieszyć włosami to pogodziłem z takim losem - jeżeli ktoś tego nie zrobi to kompleksy go zeżrą żywcem...Podejrzewam,że wszelkie próby wprowadzenia na rynek środka,który zlikwidował by problem łysienia jest skutecznie tłumiony przez ludzi,którym jest to nie na rękę i dopóki ludzie będą kupować te dupne specyfiki dostępne na rynku dopóty nikt z nas nie odratuje utraconych włosów...Będę tu zaglądał,może komuś się uda pokonać ten problem.Pozdrawiam wszystkich! Cytuj
Gość Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Zarejestrowałem się na tym forum z myślą,że znajdę złoty środek na rekonstrukcje moich włosów - jak się okazuje nie ma nadal takiego leku Nie ma takiego. Ale można zatrzymać, spowodować umiarkowane odrosty oraz poprawić grubość i jakość włosów. Ja to robię od 10 lat. Nie wyobrażam sobie bycia łysym, bo wyglądam bardzo źle bez włosów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi