Members malpiszon1212 Napisano 24 Stycznia 2020 Members Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) skończyłem 8 miesiąc na finasterydzie,zakupiłem Dudasteryd i zaczynam dalszą kurace Jak wygląda dawkowanie żeby uzyskać jak najlepszy efekt? bo zdania są mocno podzielone Zamienniki "Avodartu" np "Dudasteride Zentivia róznią sie tylko renomą firmy czy moze mają gorsze wchłaniane ? Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Gość Cytuj
Members vystelior Napisano 24 Stycznia 2020 Members Napisano 24 Stycznia 2020 Zdanie nie są mocno podzielone. Sprawa jest oczywista. Im większa dawka im częściej zażywana (codziennie) daje najlepsze rezultaty, zwłaszcza jeśli chodzi o odrost. Jednocześnie możesz brać też np 0,5mg 1-2 razy w tygodniu i to i tak działa lepiej niż finasteryd 1mg/doba wtedy. Twoja decyzja czy walczysz maksymalnie o odrosty czy wystarczy Ci wstrzymanie wypadania. Cytuj
Members antydhtor Napisano 24 Stycznia 2020 Members Napisano 24 Stycznia 2020 Ulotek nie macie, albo czytać nie umiecie ? ku*wa ludzie.... Ale jak ktoś chce może brać nawet jedną kapsułkę raz na rok i wtedy opakowanie wystarczy mu na 30 lat, i słuchać piehdoelnia ludzi na forach o łysieniu: ''tak tak daje radę, zajebiście działa, a to że cały przód mi wyjebało i nawet meszku nie mam to chuj''. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members malpiszon1212 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Members Napisano 24 Stycznia 2020 Zdanie nie są mocno podzielone. Sprawa jest oczywista. Im większa dawka im częściej zażywana (codziennie) daje najlepsze rezultaty, zwłaszcza jeśli chodzi o odrost. Jednocześnie możesz brać też np 0,5mg 1-2 razy w tygodniu i to i tak działa lepiej niż finasteryd 1mg/doba wtedy. Twoja decyzja czy walczysz maksymalnie o odrosty czy wystarczy Ci wstrzymanie wypadania. Myślę o dawkowaniu co drugi dzień i obserwowanie jak oddziałuje, w miare czasu zwiększyć częstotliwość jeżeli nie pojawiiły by się uboki utrudniające życie W miarę to sensowne ? -- 24 sty 2020, 11:32 -- Ulotek nie macie, albo czytać nie umiecie ? ku*wa ludzie.... Ale jak ktoś chce może brać nawet jedną kapsułkę raz na rok i wtedy opakowanie wystarczy mu na 30 lat, i słuchać piehdoelnia ludzi na forach o łysieniu: ''tak tak daje radę, zajebiście działa, a to że cały przód mi wyjebało i nawet meszku nie mam to chuj''. Po co tyle sarkazmu w wypowiedzi Wiem że jesteś znawca w temacie łysieniaAle mógłbyś czasem coś poradzić zamiast wyśmiewać W ulotce jest mowa o " Leczeniu umiarkowanych i ciężkich objawów łagodnego rozrostu gruczołu krokowego" w ilości 0,5 mg na dzień skąd mam wiedzieć z ulotki jak dawkować lek przy androgenicznym łysieniu0,5 mg dziennie dutasteryd jest porównywalne z 1mg Fina jeśli chodzi o uboki ? Cytuj
Members vystelior Napisano 24 Stycznia 2020 Members Napisano 24 Stycznia 2020 Według statystyk skutki uboczne na standardowych dawkach duta (0,5mg/doba) i fina (1mg/doba) są porównywalne. Masz to opisane w dziale leki. Co drugi dzień 0,5mg możesz spróbować i obserwować. Powinno być dobrze. Na około 95 % nie będziesz miał żadnych skutków ubocznych. Cytuj
Members antydhtor Napisano 24 Stycznia 2020 Members Napisano 24 Stycznia 2020 W ulotce jest mowa o " Leczeniu umiarkowanych i ciężkich objawów łagodnego rozrostu gruczołu krokowego" w ilości 0,5 mg na dzień skąd mam wiedzieć z ulotki jak dawkować lek przy androgenicznym łysieniu Jedź do Japonii albo do Korei Południowej to się dowiesz. W ulotce jest mowa o " Leczeniu umiarkowanych i ciężkich objawów łagodnego rozrostu gruczołu krokowego" Lecząc łysienie czy to finem czy dutem, chcąc nie chcąc, będziesz też zmuszony leczyć umiarkowaną albo ciężką postać przerostu prostaty. Nie myśl o tym za dużo. I to nie jest sarkazm. -- 24 sty 2020, 18:14 -- Wiem że jesteś znawca w temacie łysieniaAle mógłbyś czasem coś poradzić zamiast wyśmiewać No dobra, wyobraź sobie i uświadom to sobie i zakoduj, że np. w Japonii dutasteryd jest zatwierdzony do leczenia łysienia w takiej samej dawce i częstotliwości jak na przerost prostaty. I wyciągnij z tego jakieś wnioski, a jakie wyciągniesz, to już nie moja sprawa. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi