Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Coś wyskubią na pewno. Mysle ze jakkolwiek tą koronę pokryjesz a potem zetniesz tył i boki bardzo krótko to po prostu będzie ok. Zresztą wiem co mowie bo wyszedłem z podobnego stanu jak Twój i mam praktycznie takie same włosy jak Ty w sensie jakości

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

jesli bedziesz golil tyl i boki na zero to da sie wyciagnac wiecej, 2000 gr na tyl raczej bedzie srednio ale wsumie to tyl wiec nie ma sie co tak bardzo przejmowac

• Members
Napisano

Nikt ci nie odpowie czy wystarczy bo kazy ma inne wymagania , jeden zadowolony bedzie z 2000 graftow na taki obszar a drugi bez 4000 graftow nawet by o tym nie myslal , pytanie co bedzie jak dalej korona zacznie ci dookola przeszczepu leciec za dwa czy trzy lata - to sie bedzie po prostu rzucalo w oczy i bedzie nienaturalnie wygladalo ,a donoru juz nie bedziesz mial . Co wtedy zrobisz ? musisz miec jakis plan na taki wypadek

• Members
Napisano

Przestańcie pitolić z tym "nienaturalnie" tak mnie wkurza to słowo jeśli chodzi o włosy że masakra.

Greg Collins też ma ładnie zrobiony przód a z tyłu łyso i czy ktoś się zastanawia czy to wygląda nienaturalnie??

Najwazniejszy jest przód a właściwie linia bo ona nadaje kształtu naszej twarzy, lepiej mieć tak jak właśnie Greg Collins dobry przód z ładna linia i gorszym tyłem niż gesty tył z czołem na pół głowy albo zakolakami jak Jack Nicholson

• Members
Napisano

... przeczytaj jeszcze raz co napisalem. Zrobia mu korone a dookola korony za dwa lata przykladowo zacznie sie robic taki ,,pierscien'' bo osoba dalej bedzie lysiala na koronie i teraz jeszcze raz powiedz ze to jest natutalny look ? korona z wiekiem robi sie rcoraz wieksza i wieksza a u niego widac na 6 godzinie na koronie przeswity ktore sa u osob ktore maja w genach nw7 czyli tam mu za jakis czas korona dojdzie , to kwestia czasu - zobacz jego zdjecia wczesneijsze ... co innego jak ktos ma przod zrobiony i slaba korona i tutaj nie ma niczego nienaturalnego, a tutaj mowimy o lysieniu ktore dalej bedzie postepowalo na koronie mimo ze sie ja niby zalatalo a donor calkiem wyczerpany . Tak po prostu NIKT nie lysieje

• Members
Napisano

A ja Ci cały czas tłumacze że najważniejszy jest przód, więc niech sobie łysieje tam z tyłu po drugim zabiegu, z przodu ma włosy wiec twarz ma atrakcyjny kształt a nie jak jajo(choć są faceci którzy łyso też wyglądają atrakcyjnie i mają powodzenie u kobiet.

A biorąc pod uwagę Twoja tezę to zawsze może golic donor na 0 i zrobić sobie mikropigmentacje

• Members
Napisano

ja nawet o przodzie nic nie pisalem ani to nie to bylo zamiarem mojego postu nie wszyscy ci z przodu ogladaja i ja na tym sie tutaj skupiam. Na czerwono oznaczony obszar ktore bedzie powoli lysial biorac pod uwage jak wczesnie gosc doszedl do nw6 , tak juz po prostu jest i taki look nigdy nie bedzie naturalnie wygladal- z przeszczepem na koronie + dalszym lysieniem na KORONIE dookola obszaru przeszczepu (na KORONIE) . A z tego co pisal to lekow nawet nie chce brac bo nie a potem za kilka lat bedzie ze kliniki to zlo wcielone bo powinny dbac o pacjetow a nie ich oszpecac

f012875f04a0.jpg

• Members
Napisano

Dokładnie tak jest. Wraca taki po 2 latach i mówi. Jestem niezadowolony, było gęsto ale te włosy, które mi przeszczepiliscie wypadły. Leków oczywiście nie bierze a jakiejkolwiek tłumaczenie nic nie daje. Dociera do nich, że wyglądają głupio ale winna jest zawsze klinika. Jest coraz gorzej bo te wszystkie fejsy, insta i YouTube tak ogłupily młodych ludzi, że nie sposób im coś wytłumaczyć. Nawet u fryzjera nie z każdych włosów można ułożyć wymarzoną fryzurę a niektórzy przychodzą ze zdjęciami i mówią : o tak chcę, tylko tak ma być po HT.

• Members
Napisano

A ten dalszy obszar , który zaznaczyłeś to jeśli będzie faktycznie dalej łysiał to nie można zrobić dodatkowego zabiegu uzupełniającego ? Według mnie odnośnie przeszczepów to raczej naturalne , że jeśli osoba się na to decyduję to rozważa wszystkie za i przeciw oraz taka osoba powinna doinformować się na temat tego czy łysienie nie będzie postępować i co w takim wypadku. Dla mnie to raczej normalna sprawa , a jak ktoś decyduję się tak jak wy mówicie bez większej analizy i wchodzi all in to potem płaci za błędy i dalej będzie musiał kombinować :D

• Members
Napisano

Nie , nie ma wystarczajaco duzo donoru zeby pokryc tzw duza korone ktora jest na czerwono , on nie ma tyle zeby pokryc dobrze tzw mala korone (na czarno ) wiec wiesz ..... przeszczep ma swoje ograniczenia , plusy i minusy i problemem jest ze kliniki nabijaja w butelke pacjetow ktorzy sa tego neiswiadomi i kupuja tylko sny.

• Members
Napisano
Dokładnie tak jest. Wraca taki po 2 latach i mówi. Jestem niezadowolony, było gęsto ale te włosy, które mi przeszczepiliscie wypadły. Leków oczywiście nie bierze a jakiejkolwiek tłumaczenie nic nie daje. Dociera do nich, że wyglądają głupio ale winna jest zawsze klinika. Jest coraz gorzej bo te wszystkie fejsy, insta i YouTube tak ogłupily młodych ludzi, że nie sposób im coś wytłumaczyć. Nawet u fryzjera nie z każdych włosów można ułożyć wymarzoną fryzurę a niektórzy przychodzą ze zdjęciami i mówią : o tak chcę, tylko tak ma być po HT.

Tak się wtrącę. Tak czasy sprzed ery mediów społecznościowych były o wiele lepszymi pod względem relacji międzyludzkich i oczekiwań młodych ludzi co do ich własnego wyglądu. Nie mówiąc o podrywie. O ile dawniej było łatwiej o atrakcyjną/względnie atrakcyjną kobietę niż teraz.

• Members
Napisano

Ja mam wrażenie (choć już nie podrywam do dawna), że jeszcze trudniej od ładnej dziewczyny znaleźć nawet przeciętną z urody ale za to mądrą, pracowitą co zresztą nigdy nie było łatwe. Ale podobnie jest z facetami. Kiedyś uczono jakichś tam podstaw na ZPT a dziś wielu nie umie i nawet nie chce czegokolwiek naprawić w domu. Lepiej wyrzucić albo zapłacić Mieciowi po 60tce. Kasa i wygląd to się liczy coraz bardziej a ludzie stają się coraz bardziej roszczeniowi. A im bardziej ktoś dziś kłamie tym o dziwo ma więcej lajków. To się sprzedaje ponieważ ludzie nie chcą słyszeć prawdy bo nie jest tak kolorowa jak kłamstwo. Dlatego w necie każde HT jest cudowne a chemii brać nie trzeba.

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 years later...
  • Members
Napisano

Więc tak. Po kilku latach dodaje efekty końcowe. Zrobiłem drugi zabieg u dr. Altana w Aestepool w wrześniu 2023. Przeszczepiono na korone 2700 graftow. Wrzucam zdjęcia przed pierwszym zabiegem i po drugim zabiegu. Stan początkowy łysy jak kolano. Ostatnie zdjęcie  tyłu glowy jest pomiędzy 1 a 2 zabiegiem. Na zdjęciach wlosy na paście + mikrowłókna. Pozdrawiam 

20240523_202828.jpg

20240523_202832.jpg

20240523_202843.jpg

20240523_202654.jpg

20240523_202928.jpg

Screenshot_20230327-124843_Chrome.jpg

Screenshot_20230116-215529_Chrome.jpg

20230326_212208.jpg

• Members
Napisano
14 godzin temu, milek892 napisał:

Więc tak. Po kilku latach dodaje efekty końcowe. Zrobiłem drugi zabieg u dr. Altana w Aestepool w wrześniu 2023. Przeszczepiono na korone 2700 graftow. Wrzucam zdjęcia przed pierwszym zabiegem i po drugim zabiegu. Stan początkowy łysy jak kolano. Ostatnie zdjęcie  tyłu glowy jest pomiędzy 1 a 2 zabiegiem. Na zdjęciach wlosy na paście + mikrowłókna. Pozdrawiam 

20240523_202828.jpg

20240523_202832.jpg

20240523_202843.jpg

20240523_202654.jpg

20240523_202928.jpg

Screenshot_20230327-124843_Chrome.jpg

Screenshot_20230116-215529_Chrome.jpg

20230326_212208.jpg

20240523_202828.jpg

• Like 2
  • 2 months later...