Members Pietrek689 Napisano 22 Lutego 2020 Members Napisano 22 Lutego 2020 Witam, jestem ponad dwa tygodnie po przeszczepie włosów w Aestepool Clinic u dr Altana. Jak to mówią, gdzie diabeł nie może tam dr Altana wyśle, nikt nie chciał podjąć się moich jasnych włosów z topowych klinik tureckich (wg opinii google), w grudniu pisałem nawet do meditravel, gdzie zaproponowali mi 2500 graftów to dokładnie tyle, ile wszczepili jednemu ze swoich reklamujących w same zakola. Aisha, Aygin, Hairofistanbul wszystkie te kliniki napisały, że nie kwalifikuje się na przeszczep włosów.. Aestepool Clinic znalazłem całkiem przypadkowo na tym forum, w jakimś temacie ktoś wspomniał o tej klinice i to było jedyne info, reszta wujek google i okazało się, że mają nawet polskiego przedstawiciela. Napisałem do nich pod koniec stycznia, a już na za tydzień miałem zabieg (zależało mi na czasie). Jeżeli chodzi o sam pobyt w Stambule to jest na najwyższym poziomie, jesteście prowadzeni za rączkę, z moim podstawowym angielskim dałem radę, bez polskiego tłumacza. Nie chcę się rozpisywać dokładnie jak to wszystko wygląda, ale pobyt jest idealnie opisany przez kolege, który prowadzi relacje na yt: Zdjęcia: Cytuj
Members torcik Napisano 22 Lutego 2020 Members Napisano 22 Lutego 2020 Pokazesz zdjecia donoru przed i aktualnie?Poki co wyglada bardzo obiecujaco. Cytuj
Members Pietrek689 Napisano 22 Lutego 2020 Autor Members Napisano 22 Lutego 2020 Mój donor z dzisiaj, ale włosy w tym miejscu podcinałem już z dwa razy, nie zapuszczam dłuższych niż na zdjęciu, zniknie zaczerwienienie to nie będzie się rzucało w oczy Cytuj
Members torcik Napisano 22 Lutego 2020 Members Napisano 22 Lutego 2020 Jak po mojemu na taka ilosc graftow jest dobrze.Widze juz druga relacja z tej kliniki wyglada bardzo obiecujaco. Cytuj
Members milek892 Napisano 22 Lutego 2020 Members Napisano 22 Lutego 2020 Cześć. Niewiem czy sledziles mój wątek ale wydaje mi się że mamy podobne sytuacje i podobne włosy. Jedno bardzo ważne pytanie. Czy bierzesz finasteryd lub dutasteryd? Jak nie to czy zamierzasz brać? Pozdrawiam Cytuj
Members Pietrek689 Napisano 22 Lutego 2020 Autor Members Napisano 22 Lutego 2020 niestety nie biore nic z tych rzeczy , w przyszłości też za bardzo nie zamierzam może minoxidil Cytuj
Members Luksok Napisano 9 Marca 2020 Members Napisano 9 Marca 2020 Witam jak sytuacja na głowie? Cytuj
Members Pietrek689 Napisano 14 Marca 2020 Autor Members Napisano 14 Marca 2020 Stan po 1 miesiącu coś tam wypadło ale niewiele: Cytuj
Members Alan Napisano 14 Marca 2020 Members Napisano 14 Marca 2020 Trzymam kciuki!Jak cenowo u nich wygląda? Cytuj
Members Pietrek689 Napisano 15 Marca 2020 Autor Members Napisano 15 Marca 2020 2200 euro , polski konsultant , ale ja leciałem bez Cytuj
Members Pietrek689 Napisano 3 Maja 2020 Autor Members Napisano 3 Maja 2020 Jutro mija dokładnie 3 miesiące od mojego zabiegu, a oto stan owłosienia: Cytuj
Members marcinekk Napisano 3 Maja 2020 Members Napisano 3 Maja 2020 Miałeś wcześniej mikropigmentację? Cytuj
Members Luksok Napisano 4 Maja 2020 Members Napisano 4 Maja 2020 Tak patrząc zdroworozsądkowo to trudne przypadki robią w tej klinice. Życzę solidnego odrostu, na razie wygląda to dobrze. Cytuj
Members dandinho Napisano 4 Maja 2020 Members Napisano 4 Maja 2020 jakas dziwna ta linie zrobili, taka nie naturalna Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 4 Maja 2020 Members Napisano 4 Maja 2020 No linia tragedia. Wysokie czoło jak nie wiem co + brak skroni Cytuj
Members samuel666 Napisano 4 Maja 2020 Members Napisano 4 Maja 2020 niestety ale linia nie wyglada naturalnie , nikt nie ma takiej linii , nawet jak sie lysieje na zakolach tylko. Tego tematu sie tutaj nie porusza ,ale czasami zeby linia wygladala naturalnie konieczne jest zrobienie ,,temple peaks'' czego wiekszosc klinik tureckich sie boi sie jak ognia bo zeby ,,temple peak's '' wygladaly naturalnie to potrzeba tylko jednowlosowych graftow , w innym wypadku z 10 metrow widac ze cos bylo majstrowane przy glowie. Dodatkowo istotny jest kat sadzenia graftow ktory przylega do skory a nie sterczy jak kaktus - to po prostu przekracza umiejetnosci w wiekszosci tureckich klinik. Im sie nie chce tego robic wiec robia linie ktora po bokach stara sie imitowac ,,temple peak'' co wyglada jak wyglada. Takich lini po turkach jest cala masa na necie. Dlatego dobra opcja w takich klinikach jest linia tzw ,,dziubek '' i wtedy to wyglada w miare naturalnie . Zabawa w zaokraglone linie czesto konczy sie tak jak na fotkach autora tematu , oczywiscie niektorym da sei to zrobic bo nie maja bardzo cofnietych temple peakow ale nie wszystkim. Na plus mozna zaliczyc ze odrost powinien byc ok. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 4 Maja 2020 Members Napisano 4 Maja 2020 Ta linia wyglądałaby spoko gdyby była 2 cm niżej, wiadomo że coś kosztem czegos, ważne żeby autorowi tematu się podobała Cytuj
Members Pietrek689 Napisano 5 Maja 2020 Autor Members Napisano 5 Maja 2020 Miałeś wcześniej mikropigmentację? Miałem wcześniej mikropigmentacje. Linie doktor mi narysował faktyczne delikatnie niżej, ale powiedziałem, żeby dał wyżej, graftów nie było na tyle, żeby szaleć, no i jest coś co nawet doktor stwierdził, a tego na zdjęciach nie widać, mój szeroki łeb. Zresztą taką linie miałem jak byłem piękny i kudłaty. Co do samej linii? Nie wiem wydaje mi się normalna,kiedyś czasami spotykałem osoby, które naturalnie miały dziwną linie, dobrym przykładem jest Wilczewski (mistrz europy w boksie), jak przychodził do fryzjera to jego linia wyglądała jakby ją ktoś narysował grubym flamastrem, a to natural. Cytuj
Members dandinho Napisano 5 Maja 2020 Members Napisano 5 Maja 2020 ten bokser wlasnie ma piekna naturalna linie, takie powinienes miec zrobione mniej wiecej skronie Cytuj
Members olobo Napisano 5 Maja 2020 Members Napisano 5 Maja 2020 A całość miałeś pobierane mechanicznie ? i wszczepiali za pomocą implantera ? Cytuj
Members Luksok Napisano 5 Maja 2020 Members Napisano 5 Maja 2020 Ledwo się zaczął odrost a wy oceniacie linie? Cytuj
Members dandinho Napisano 5 Maja 2020 Members Napisano 5 Maja 2020 widac juz jej dokladny zarys, w 12 miesiacu bedzie miala taki sam ksztalt jak teraz Cytuj
Members Pietrek689 Napisano 7 Maja 2020 Autor Members Napisano 7 Maja 2020 ten bokser wlasnie ma piekna naturalna linie, takie powinienes miec zrobione mniej wiecej skronie no na zdjęciach fajnie naturalnie, ale w rzeczywistości mega dziwnie A całość miałeś pobierane mechanicznie ? i wszczepiali za pomocą implantera ? Pobierane były jakimś wiertełkiem tak jakby okrągłym, które wycina delikatnie włoski, ale robią to z mega dokładnością i cały czas sie pytają czy wszystko okej, dziury robi doktor, żeby gęstości nie zjebali pewnie, a później załoga wkłada w te miejsca grafty wydaje mi się, że pincetą, albo czymś podobnym. Cytuj
Members Maciej233 Napisano 28 Września 2020 Members Napisano 28 Września 2020 Jakaś aktualizacja? Cytuj
Members abrakadabrapl Napisano 25 Stycznia 2021 Members Napisano 25 Stycznia 2021 Aktualizacja z nowego konta, za pare dni mija dokładnie rok od zabiegu, nic nie kombinowane zdjęcia robione pod oknem zeby bylo jak najlepsze światło, a oto efekty: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi