Members lysoll Napisano 9 Kwietnia 2020 Members Napisano 9 Kwietnia 2020 Zauważyliście, że czarnoskórzy łysieją w odmienny sposób? Często wygląda to tak, że cofa im się cała linia bez tworzenia się i zakoli i pozostaje w miarę prosta, tylko wyższa, a przy tym mocna i gęsta . Trochę to przypomina Norwood A, ale bez zakoli i przerzedzającego się języka zamieniającego się w kępkę przerzedzonych włosów. Cytuj
Members JacekBHR Napisano 19 Czerwca 2020 Members Napisano 19 Czerwca 2020 Tak, masz zdecydowanie racje. Jednak pamietaj, ze skora u osob czarnoskorych jest zupelnie inna niz u bialoskorych. Inne lysienie mozemy zauwazyc tez u rasy zoltej. Osoby czarnoskore maja wieksze zageszczenie wlosia niz osoby bialoskore, dlatego tez zabiegi wykonywane na nich wymagaja zmudnej i dlugotrwalej pracy. Cytuj Jacek - BHR Konsultant jacek@bhrclinic.com https://www.facebook.com/BHRPOLAND
Members antydhtor Napisano 19 Czerwca 2020 Members Napisano 19 Czerwca 2020 A już myślałem, że to z powodów rasowych są tak wielkie różnice w cenach zabiegów. Na szczęście uspokoiłeś mnie tym postem. Osoby czarnoskore maja wieksze zageszczenie wlosia niz osoby bialoskore, To świetnie jak dla mnie w moim przypadku, bo moja nowa rasa będzie sprzyjać większej gęstości włosów, choć celuję w efekt Latino-Rdzenno-Amerykański. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi