Members bertek123 Napisano 10 Kwietnia 2020 Members Napisano 10 Kwietnia 2020 Witam!Mam pytanie ponieważ przez 2 miesiące miałem przerwę w stosowaniu minoxa ( stosuje go w sumie 3 lata) i w tym czasie trochę się posypało. Czy po powrocie mogę liczyć na ustabilizowanie sytuacji albo nawet odrost ponowny ? Czy miał ktoś podobną sytuację, że powrócił do minoxa po przerwie ? Cytuj finasteryd (androstatin) 1x 1mg od czerwiec 2016minoxidil 5% od styczeń 2017
Members wylysialek Napisano 20 Kwietnia 2020 Members Napisano 20 Kwietnia 2020 Odstawiałem kilka razy i po powrocie zawsze spora część mi odrastała, więc jest na to szansa. Cytuj
Members MyszkaMiki Napisano 23 Maja 2020 Members Napisano 23 Maja 2020 Ja odstawiałem dwa razy, jeszcze zanim zaczęły mi odrastać, bo mi tak lekarka powiedziała, że po miesiącu jak nie zadziała to odstawić, a wtedy właśnie najbardziej wypadają. Później stosowałem przez 3 miesiące i był duży efekt, teraz na razie przy tym zostaję i fryzura się nie zmienia. Cytuj
Members bertek123 Napisano 26 Maja 2020 Autor Members Napisano 26 Maja 2020 No właśnie ja miałem fajny efekt. Ale z różnych powodów miałem 3 miesięczna przerwę i wróciłem i sie posypało i się zastanawiam czy jeszcze mogę liczyć na efekt jakiś zadowalający Cytuj finasteryd (androstatin) 1x 1mg od czerwiec 2016minoxidil 5% od styczeń 2017
Rekomendowane odpowiedzi