Members emptybox Napisano 10 Kwietnia 2020 Members Napisano 10 Kwietnia 2020 Witam! To mój pierwszy post na forum.Chociaż niektórzy z mojego otoczenia długo twierdzili że nie łysieję to jednak mam lustro i widzę... Zawsze miałem wysoką linie włosów. Natomiast ostatni rok to mocne pogorszenie się stanu włosów. Na zakolach włosy zniknęły praktycznie ponadto ogólna gęstość była słaba. Wyniki z krwi, hormony ok. Najpierw zacząłem od minoxidilu i szamponów na wypadanie włosów, odrost był a po 4-5 miesiącach przestało działać. Obecnie stosuję :- Minoxidil 5% dwa razy dziennie - Finasteryd 1mg / dzień (od tygodnia dopiero) - Nizoral dwa razy w tygodniu - Szampon Novoxidyl trzy razy w tygodniu - Dermaroller 0,5 mm (ale planuję przerzucić się na 1 mm) raz w tygodniu - Biotyna - 1000 mg - dwa razy dziennie Obecny stan włosów :Pozdrawiam, będę co jakiś czas wrzucać postępy. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 11 Kwietnia 2020 Napisano 11 Kwietnia 2020 Fotki lepszej jakosci potrzeba, bo tu nic nie widac. Te mozesz usunac i wstaw normalne . Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members MyszkaMiki Napisano 23 Maja 2020 Members Napisano 23 Maja 2020 Jak dla mnie wygląda to całkiem spoko. Coś jak u mnie tylko ja mam mocno przerzedzone jeszcze na czole po środku. Dużo tych rzeczy bierzesz. Ja miałem z Loxonem tak, że po 3 miesiącach przestał działać, ale była poprawa. Daj znać jakby coś znów zaczęło u ciebie wracać i czy finasteryd jakieś skutki uboczne przyniósł, bo może zastosuję podobną terapię, co ty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi