Members nrv1234 Napisano 12 Maja 2020 Members Napisano 12 Maja 2020 Brałem fina 1mg przez 5 lat po czym odstawiłem na ok 8 miesięcy ponieważ starałem się z żona o dziecko ( z sukcesem)Włosy przerzedziły się do tego stopnia co przed braniem fina. Teraz planuję wrócić na fina i tutaj pytanie czy włosy powinny zagęścić się do stanu sprzed 8 miesięcy czy nie ma szans na odrost ? Cytuj
Members samuel666 Napisano 13 Maja 2020 Members Napisano 13 Maja 2020 Tak , ale czytalem opinie lekarzy i ich pacjetow ktorzy mieli takie przerwy i po ponownym wejsciu na fina byly juz troche gorsze rezultaty ,ale co czlowiek to inne bedzie mial efekty. Cytuj
Members Hr_Junior Napisano 16 Maja 2020 Members Napisano 16 Maja 2020 Spróbuj chyba nie masz nic do stracenia. Odstawiałeś aż na 8 miesięcy? Na kanale youtube pewnych lekarzy z Australii którzy zajmują się problemem łysienia już od 20 lat jeden z nich mówi, że wystarczy na 3 tygodnie odstawić finasteryd i powinno wystarczyć Ten specyfik nie utrzymuje sie szczególnie długo w organizmie. Cytuj
Members nrv1234 Napisano 18 Maja 2020 Autor Members Napisano 18 Maja 2020 Przy takich tematach lepiej dmuchać na zimnę, wątpię że założył czas który potrzebny jest do przywrócenia homeostazy organizmu. Cytuj
Members Hr_Junior Napisano 18 Maja 2020 Members Napisano 18 Maja 2020 Bez przesady. Przecież nawet nikt nie udowodnił wpływu finasterydu na płód. To tylko domysły bo nikt tego nie sprawdzał. Cytuj
Members nrv1234 Napisano 19 Maja 2020 Autor Members Napisano 19 Maja 2020 Tak masz racje, nie ma jakiś dobrych badań na ten temat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi