Members jan_kasprzak_1989 Napisano 22 Czerwca 2020 Members Napisano 22 Czerwca 2020 Panowie jest nowość nad którą pracują chińczycy - a wiadomo że jak oni się za coś biorą to porządnie Badania kliniczne drugiej fazy w USA, chinach i Japonii. https://en.wikipedia.org/wiki/Proxalutamide https://www.folliclethought.com/new-and ... ceuticals/ Cytuj
Members antydhtor Napisano 22 Czerwca 2020 Members Napisano 22 Czerwca 2020 No tak, ale to będzie na raka prostaty, tak samo jak androcur, flutamid, bicalutamid i inne. Na dzień dzisiejszy też można stosować już podobne środki (choćby tylko wymienione powyżej) tyle tylko, że w małych microdawkach i miejscowo w roztworach na skórę gówno pomagają oraz są upierdliwe w przygotowywaniu i samym stosowaniu, a do tego bazy pojazdowe niszczą skórę, a w dużych dawkach stosowane doustnie co prawda potrafią przynosić nawet spektakularne efekty odrostu jak i samo ewidentne zatrzymanie łysienia, ale powodują te same uboki co kastracja chemiczna, bo to w gruncie rzeczy (mimo, że nie do końca to to samo co kastracja chemiczna z definicji), na tym samym polega - na zbiciu androgenów do minimum. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Members Napisano 22 Czerwca 2020 KX-826 Będzie do stosowania miejscowego. Cytuj
Members Maciej233 Napisano 11 Lipca 2020 Members Napisano 11 Lipca 2020 Oby coś z tego było ... Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Lipca 2020 Members Napisano 11 Lipca 2020 Jeżeli będzie działać, to będzie dawać też uboki, chyba, że będzie się szybko rozpadać tak jak RU a do tego jakiś specjalny pojazd może. Na cuda jednam bym nie liczył, a leków na raka prostaty było już znacznie więcej wymyślonych. No i co do mnie , to ja nie mogę stale przewlekle stosować wcierek bo mi to niszczy skórę i włosy się sypią, poza tym wcierki są upierdliwe pod każdym względem i osobiście wolę tabletki. Ale trzymam kciuki za nowy lek. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Maciej233 Napisano 11 Lipca 2020 Members Napisano 11 Lipca 2020 Jeżeli będzie działać, to będzie dawać też uboki, chyba, że będzie się szybko rozpadać tak jak RU a do tego jakiś specjalny pojazd może. Na cuda jednam bym nie liczył, a leków na raka prostaty było już znacznie więcej wymyślonych. No i co do mnie , to ja nie mogę stale przewlekle stosować wcierek bo mi to niszczy skórę i włosy się sypią, poza tym wcierki są upierdliwe pod każdym względem i osobiście wolę tabletki. Ale trzymam kciuki za nowy lek. Z ciekawości jakie masz objawy jeżeli chodzi o niszczenie skóry? Bo mam wrażenie, że stosowane przeze mnie RU w minoxie też powoduje pewne problemu skórne. Np. zauważyłem coś w rodzaju łusek przy włosach. Pod palcami wyraźnie je czuć i jak je wyczesuje, czasem wypada włos i jest do niego przyklejona ta łuska/kulka. Cytuj
Members antydhtor Napisano 11 Lipca 2020 Members Napisano 11 Lipca 2020 Typowe dla alkoholi i glikoli podawanych na skórę oraz innej niezbyt łaskawej dla skóry chemii. Skrajne wysuszenie skóry (i umiarkowane miejscami silne jej podrażnienie widoczne zanim występuje skrajne przesuszenie), prowadzące do tego, że odpadają całe białe płaty skóry wraz z tymi najsłabszymi włosami. Przerabiałem to jakiś czas temu po 8-9 miesiącach ciągłego stosowania głównie Polaris'a NR 10, który to i tak nie jest na eth-PG tylko (i nawet mimo tego) w bazie żelu aloesowego ale zawiera też alkohol cetylowy oraz masę różnej innej chemii. W tej chwili nie mam już tego problemu bo już dawno odstawiłem wszystkie wcierki, wyleczyłem skórę i doprowadziłem do takiego odrostu jak był już wcześniej uzyskany albo do prawie takiego. Wszystko było kiedyś dokumentowane w moim wątku ale się wku*wiłem i go usunąłem. Tak to wyglądało; doprowadziło właściwie do utraty włosów na całym przodzie. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi