Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Zakolinho, szukam opinii. Jestem na etapie poszukiwania kliniki. Z tego co czytałem cena oscyluje w granicach 10 - 12zł za graft. Jeszcze pare miesięcy temu byłem przekonany do Doktora Przybylskiego jednak jego ostatnie zabiegi wyszły średnio bo albo zniszczył donor albo były problemy z gęstościa.

• 6 months later...
  • Members
Napisano

Śledząc podopiecznych dr Piotra Turkowskiego w zakładce "Efekty" to te metamorfozy nie robią efektu WOW, niestety Polska jeszcze w temacie przeszczepu jest daleko z tyłu za chociażby Turcją 😕

• 9 months later...
  • 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Ooo widzę że trole Turkowskiego juz robią reklamę na forum. Beztalencie Turkowski czy jak mu tam niech najpierw uda się na porządne szkolenie z zakresu fue, bo jak narazie to koleś nie ma o tym bladego pojęcia, a edytować fotki na IG kazdy potrafi. 

• 1 year later...
  • Members
Napisano (edytowane)

Nie ma

W dniu 8.03.2021 o 15:58, Matrix_neo94 napisał:

Gimper miał tam robione i ma super efekt, poza tym z tego co się orientuję w tej klinice dają gwarancję na odrost albo zwrot pieniędzy 

Normalnie nie ma raczej gwarancji.

Edytowane przez smutny12
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano
42 minuty temu, styks napisał:

Zerkałem ostatnio na story dla pieniedzy na IG, wyglada jakby zaczal ponownie łysieć...ktoś ma podobne wrażenie?

To nie był zabieg Piotra Turkowskiego a doktora Turowskiego z Chicago od robota ARTAS (swoją drogą podobno jedna topowa kanadyjska klinika na litery H i W ma go jako podkładkę do kawy). Trzymajmy się jego pracy. Z tego co wiem to zabieg u niego robili Yachuprodukcja,Gimper i gilathiss

• Members
Napisano
16 godzin temu, styks napisał:

Zerkałem ostatnio na story dla pieniedzy na IG, wyglada jakby zaczal ponownie łysieć...ktoś ma podobne wrażenie?

Mial drugi przeszczep dlatego tak wyglada

• Members
Napisano
16 godzin temu, styks napisał:

Jak przejrzysz instagrama to pod koniec sycznia czy polowie mial drugi przszczep wiec teraz ma etap wypadniecia wlosow przez szok 

• 4 months later...
  • Members
Napisano

Najgorszy lekarz u jakiego byłem, ten człowiek to jest dramat - na tym forum jest bardzo dużo osób poszkodowanych przez tego pseudo lekarza, jego prace są tragiczne. NIE POLECAM NIKOMU

• Like 1
  • Members
Napisano

Turkowski to nagorszy lekarz u jakiego byłem , zabieg jest po prostu tragiczny, nie robia tego lekarze tylko asystentki ktore robią to wszystko byle jak. NIe wierzcie mu w gwarancje zabiegu poniewaz jest strasznie duzo poszkodowanych a nikomu kogo znam nie oddał pieniedzy . A teraz nie tylko niszczy włosy lecz kobieta nosy i piersi bo również duzo pacjentek szuka pomocy na Fb .