Members KamilOleksy Napisano 3 Września 2020 Members Napisano 3 Września 2020 W internecie bardzo duzo pozytywnych opinii na temat tego doktora. Może ktoś robił u niego przeszczep i może podzielić się opinią. Dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Members Rafson95 Napisano 4 Września 2020 Members Napisano 4 Września 2020 Gdzie są te pozytywne opinie? Cytuj
Members KamilOleksy Napisano 4 Września 2020 Autor Members Napisano 4 Września 2020 https://www.google.pl/search?sxsrf=ALeK ... _id:xGE7Mb Cytuj
Members Zakolinho Napisano 4 Września 2020 Members Napisano 4 Września 2020 Masz z tę kasę tyle innych możliwości, czemu akurat tu? Cytuj
Members Rafson95 Napisano 4 Września 2020 Members Napisano 4 Września 2020 A ile u niego za graft? Bo ja jakbym mial robić HT w Polsce to raczej Przybylski w Kaliszu, o tym Turkowskim nigdy nie czytałem Cytuj
Members KamilOleksy Napisano 4 Września 2020 Autor Members Napisano 4 Września 2020 Zakolinho, szukam opinii. Jestem na etapie poszukiwania kliniki. Z tego co czytałem cena oscyluje w granicach 10 - 12zł za graft. Jeszcze pare miesięcy temu byłem przekonany do Doktora Przybylskiego jednak jego ostatnie zabiegi wyszły średnio bo albo zniszczył donor albo były problemy z gęstościa. Cytuj
Members Rafson95 Napisano 4 Września 2020 Members Napisano 4 Września 2020 No właśnie, zabiegi Przybylskiego są średnie, co czyni go jednym z najlepszych i najpewniejszych lekarzy od HT w Polsce. Cytuj
Members shhhhhh Napisano 5 Marca 2021 Members Napisano 5 Marca 2021 Sam jestem bardzo ciekaw, szkoda ze nikt z forum u niego nie robił Cytuj
Members gekon11 Napisano 5 Marca 2021 Members Napisano 5 Marca 2021 (edytowane) Patrzac na ilosc graftow jakie robi to pewnie slabo Edytowane 5 Marca 2021 przez gekon11 Cytuj
Members AerodynamiC Napisano 8 Marca 2021 Members Napisano 8 Marca 2021 Śledząc podopiecznych dr Piotra Turkowskiego w zakładce "Efekty" to te metamorfozy nie robią efektu WOW, niestety Polska jeszcze w temacie przeszczepu jest daleko z tyłu za chociażby Turcją 😕 Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 8 Marca 2021 Members Napisano 8 Marca 2021 Gimper miał tam robione i ma super efekt, poza tym z tego co się orientuję w tej klinice dają gwarancję na odrost albo zwrot pieniędzy Cytuj
Members Caraos Napisano 8 Marca 2021 Members Napisano 8 Marca 2021 To w sumie ciekawe- ta gwarancja, ciekawe jak w praktyce dziala, czy faktycznie zwracaja ... Cytuj
Members read_only Napisano 13 Grudnia 2021 Members Napisano 13 Grudnia 2021 Jak widać ktoś u niego robił, ale nie od nas Cytuj
Members kiniaminia Napisano 6 Stycznia 2022 Members Napisano 6 Stycznia 2022 Ooo widzę że trole Turkowskiego juz robią reklamę na forum. Beztalencie Turkowski czy jak mu tam niech najpierw uda się na porządne szkolenie z zakresu fue, bo jak narazie to koleś nie ma o tym bladego pojęcia, a edytować fotki na IG kazdy potrafi. Cytuj
Members smutny12 Napisano 5 Marca 2023 Members Napisano 5 Marca 2023 (edytowane) Nie ma W dniu 8.03.2021 o 15:58, Matrix_neo94 napisał: Gimper miał tam robione i ma super efekt, poza tym z tego co się orientuję w tej klinice dają gwarancję na odrost albo zwrot pieniędzy Normalnie nie ma raczej gwarancji. Edytowane 8 Stycznia przez smutny12 Cytuj
Members styks Napisano 13 Marca 2023 Members Napisano 13 Marca 2023 Zerkałem ostatnio na story dla pieniedzy na IG, wyglada jakby zaczal ponownie łysieć...ktoś ma podobne wrażenie? Cytuj
Members smutny12 Napisano 13 Marca 2023 Members Napisano 13 Marca 2023 42 minuty temu, styks napisał: Zerkałem ostatnio na story dla pieniedzy na IG, wyglada jakby zaczal ponownie łysieć...ktoś ma podobne wrażenie? To nie był zabieg Piotra Turkowskiego a doktora Turowskiego z Chicago od robota ARTAS (swoją drogą podobno jedna topowa kanadyjska klinika na litery H i W ma go jako podkładkę do kawy). Trzymajmy się jego pracy. Z tego co wiem to zabieg u niego robili Yachuprodukcja,Gimper i gilathiss Cytuj
Members styks Napisano 13 Marca 2023 Members Napisano 13 Marca 2023 Dzięki za info i sorry za zamieszando! Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 14 Marca 2023 Members Napisano 14 Marca 2023 16 godzin temu, styks napisał: Zerkałem ostatnio na story dla pieniedzy na IG, wyglada jakby zaczal ponownie łysieć...ktoś ma podobne wrażenie? Mial drugi przeszczep dlatego tak wyglada Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 14 Marca 2023 Members Napisano 14 Marca 2023 16 godzin temu, styks napisał: Zerkałem ostatnio na story dla pieniedzy na IG, wyglada jakby zaczal ponownie łysieć...ktoś ma podobne wrażenie? Jak przejrzysz instagrama to pod koniec sycznia czy polowie mial drugi przszczep wiec teraz ma etap wypadniecia wlosow przez szok Cytuj
Members KanielOutis Napisano 9 Sierpnia 2023 Members Napisano 9 Sierpnia 2023 Najgorszy lekarz u jakiego byłem, ten człowiek to jest dramat - na tym forum jest bardzo dużo osób poszkodowanych przez tego pseudo lekarza, jego prace są tragiczne. NIE POLECAM NIKOMU 1 Cytuj
Members Kebab Napisano 10 Sierpnia 2023 Members Napisano 10 Sierpnia 2023 Turkowski to nagorszy lekarz u jakiego byłem , zabieg jest po prostu tragiczny, nie robia tego lekarze tylko asystentki ktore robią to wszystko byle jak. NIe wierzcie mu w gwarancje zabiegu poniewaz jest strasznie duzo poszkodowanych a nikomu kogo znam nie oddał pieniedzy . A teraz nie tylko niszczy włosy lecz kobieta nosy i piersi bo również duzo pacjentek szuka pomocy na Fb . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi