Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Aisha 4100

Jeżeli chodzi o sam przebieg całej operacji to wyglądało to praktycznie tak samo jak to opisał już wcześniej kozaksieci. U mnie akurat to były 4 dni bo tak ustaliłem z kliniką (dopłacając, w sumie wyszło 2580 euro, normalnie jest 2500).Przyjazd do hotelu, potem dwa dni zwiedzenia, trzeciego dnia zabieg i powrót następnego. Kontakt przez WhatsApp, kontakt bardzo dobry, w języku angielskim. Po wysłaniu zdjęć oszacowali mi ok 4000 graftów. Podczas operacji wyszło 4100. Z resztą możecie ocenić sami po zdjęciach czy jest tyle czy nie.

O 7:30 przyjechał kierowca, badania krwi najpierw oraz pobranie prwi w celu zrobienia PRP. Grafty pobierała jedna z dziewczyn ze zdjęcia, potem narysowała linię i zapytała czy mi taka pasuje. Linia podobała mi się, ale stwierdziłem że nigdy tak nisko nie miałem i zapytałem czy nie jest za nisko i czy nie lepiej byłoby 1 palec wyżej. Potem dziewczyna zaczęła mierzyć urządzeniem i coś tam poprawiała. Szczerze mówiąc w końcu nie wiem czy było ten 1 palec wyżej ale po narysowaniu stwierdziłem że jest okej. A i zapytała mnie również który kształt podoba mi się bardziej – po prawej czy lewej stronie. Stwierdziłem że prostsza linia lepiej mi odpowiada. W międzyczasie podczas pobierania graftów inne asystentki coś robiły. Wydaje mi się że rozdzielały grafty.

Otwory na grafty pobierała druga dziewczyna ze zdjęcia - Aisha, a wszczepianiem nowych zajmowali się dwaj technicy (dwie dziewczyny). Wszystko zakończyło się jakoś 16:30-17:00. Podczas zabiegu Pan który ze mną wszystko ustalał podczas zabiegu mówił co teraz aktualnie ma miejsce.

Wrzucam zdjęcia sprzed zabiegu, po zabiegu i po 10 dniach. Zabieg miałem 20.08. Wybaczcie za słabej jakości zdjęcia. Cały czas biorę fina 1mg i póki co minox 1 psiknięcie do szklanki z wodą. Nie wiem czy potem będe stosował minoxa. Co o tym myślicie?

https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

• Members
Napisano

Cieszy mnie to, że w tej klinice są normalniejsi ludzie, i że mają tendencję do rysowania /robienia linii niżej niż nawet większość klientów chce. To jest bardzo ważne i istotne, że jest taka klinika wśród tanich klinik, bo wielu nie stać na usługi w drogich klinikach gdzie łatwiej się raczej dogadać co do linii. A wszyscy wiemy jak to jest z kwestią linii włosów w sensie wizja kliniki - wizja i pragnienia klienta....

A autorowi życzę jak najlepszych efektów.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator