Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Ja tak powoli myślę o przeszczepie bo zakola coraz bardziej przerzedzone a chyba najlepiej zrobić jak się jeszcze ma włosy żeby mało kto się kapnął.

Tak się zastanawiam jakie jest prawdopodobieństwo że spierdzielą przeszczep i będą blizny zamiast włosów.

Czy jest w Polsce klinika z bardzo dobrymi opiniami bo za granicę to raczej nie opłaca się ruszać bo będzie po prostu drożej.

• Members
Napisano

Grupowe zamówienie byłoby interesującą opcją i oszczędną inwestycją patrząc na inne sprawy z życia wzięte takie jak: wycieczki turystyczne, zbiorowe bilety do kina, grupowy tuning samochodów tej samej marki, czy też budowanie wielu garaży przez wspólnoty mieszkaniowe.

• Members
Napisano
Ja tak powoli myślę o przeszczepie bo zakola coraz bardziej przerzedzone a chyba najlepiej zrobić jak się jeszcze ma włosy żeby mało kto się kapnął.

Tak się zastanawiam jakie jest prawdopodobieństwo że spierdzielą przeszczep i będą blizny zamiast włosów.

Czy jest w Polsce klinika z bardzo dobrymi opiniami bo za granicę to raczej nie opłaca się ruszać bo będzie po prostu drożej.

W polsce nie ma żadnej kliniki, która oferowałaby nawet 40% tego co za granicą.

Lepiej dozbierać niż pchać się w ręce słabego chirurga.

• 4 weeks later...