Members brandha Napisano 11 Maja 2021 Members Napisano 11 Maja 2021 Witam , jestem 3 miesiące po przeszczepie włosow, natomiast te włosy które nie wypadły ciągle są w skórze głowy i nie rosną , próbowałem je wyciągnać pęstą i wychodzą bardzo łatwo , bez żadnego oporu. Czy to normalne? Cytuj
Members brandha Napisano 12 Maja 2021 Autor Members Napisano 12 Maja 2021 Ale czego foto , wszczepione włosy nie rosną i z łatwością można je wyciągnać , do czego ci to zdjęcie? Pytam się czy to normalne i tyle. Cytuj
Members NESTY Napisano 12 Maja 2021 Members Napisano 12 Maja 2021 Dziwne, może odezwij się do kliniki? Gdzie robiłeś HT? Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 12 Maja 2021 Members Napisano 12 Maja 2021 Jeżeli włosy były pobierane z okolic odbytniczych to normalne Cytuj
Members mlodykb Napisano 12 Maja 2021 Members Napisano 12 Maja 2021 1 godzinę temu, Matrix_neo94 napisał: Jeżeli włosy były pobierane z okolic odbytniczych to normalne Serio? Po co pisać takie komentarze. Autor się pyta, bo sytuacja dość nietypowa. Też myślę, że powinien odezwać się do swojej kliniki, ale może podniesie go trochę na duchy jak ktoś miał taki przypadek i go trochę uspokoi. Cytuj
Members brandha Napisano 13 Maja 2021 Autor Members Napisano 13 Maja 2021 Teraz tak myślę , że może to jest wina tego ,że ogoliłem głowe i być może te przeszczepione włosy są zbyt krótkie ,aby wypadły podczas np. mycia głowy. Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 13 Maja 2021 Members Napisano 13 Maja 2021 9 godzin temu, mlodykb napisał: Serio? Po co pisać takie komentarze. Autor się pyta, bo sytuacja dość nietypowa. Też myślę, że powinien odezwać się do swojej kliniki, ale może podniesie go trochę na duchy jak ktoś miał taki przypadek i go trochę uspokoi. Po prostu staram się dostosować poziom do zadanego pytania. Gościu przeszczepione włosy wyciąga pęsetą 😁😂 Cytuj
Members slavo18035 Napisano 13 Maja 2021 Members Napisano 13 Maja 2021 W dniu 11.05.2021 o 10:03, brandha napisał: Witam , jestem 3 miesiące po przeszczepie włosow, natomiast te włosy które nie wypadły ciągle są w skórze głowy i nie rosną , próbowałem je wyciągnać pęstą i wychodzą bardzo łatwo , bez żadnego oporu. Czy to normalne? To normalne. Jest to spowodowane tym, że włos przeszczepiony jeszcze nie zaczął rosnąć i nie wypycha tego "starego". Ale pęsetą nic nie wyciągaj. Mieszka już nie uszkodzisz bo to 3 miesiąc ale po co to robisz ? Nie panikuj. Cytuj
Members brandha Napisano 14 Maja 2021 Autor Members Napisano 14 Maja 2021 22 godziny temu, slavo18035 napisał: To normalne. Jest to spowodowane tym, że włos przeszczepiony jeszcze nie zaczął rosnąć i nie wypycha tego "starego". Ale pęsetą nic nie wyciągaj. Mieszka już nie uszkodzisz bo to 3 miesiąc ale po co to robisz ? Nie panikuj. ja ich nie wyciągam(tylko na próbe) , przeczytałem na zagraniczym forum ,że ktoś ma podobnie i spróbował włosa wyciągnąć pęstą i wyszedł bez oporu i tak samo jest u mnie, chciałem tylko zapytać czy to normalne że one są dalej w skórze , nie rosną i z łatwościa można je wyciągnąć. Cytuj
Members slavo18035 Napisano 14 Maja 2021 Members Napisano 14 Maja 2021 Bo wyjdą bez oporu gdyż ponad 90% włosów przeszczepionych wypada. One są martwe i tylko mechanicznie są zakotwiczone w skórze ale do czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi