Members P.S. Napisano 24 Listopada 2012 Members Napisano 24 Listopada 2012 Witam wszystkich ! Aktualnie mam 24 lata, zaczolem lysiec w wieku 18 lat. Kiedy mialem lat 16 zachorowalem na nowotwor a konkretnie guza mozgu, przebylem w ciagu dwoch lat chemioterapie oraz radioterapie. Zauwazaylem ze po chemioterapi moje wlosy zupelnie sie zmienily- nie byly juz geste a dodam ze przed chemioterapia mialem wlosy jak afroamerykanin geste i krecone .. nastepnie przyszla radioterapia i mialem naswiatlane niektore punkty na glowie. Na poczatku wlosy odrosly mi wszedzie lecz w miejscach naswietlania widac bylo ze wlosy juz nie sa tak geste jak wczesniej a z czasem widzialem jak powiekszaja mi sie zakola i zaczolem lysiec na gorze glowy. Do tej pory nie wiele czytalem na temat lysienia i nie jestem w stanie nawet dobrze okreslic mojego typu lysienia. Dodam tylko ze wygadalem jak w typie lysenia androgenowego. Prosze o opinie osob juz doswiadczonych w tym temacie i o jakies sugestie. Poki co myslalem o przeszczepie wlosow choc nie ukrywam ze to bardzo kosztowne dla mnie przedswiewziecie . Cytuj
Members P.S. Napisano 28 Listopada 2012 Autor Members Napisano 28 Listopada 2012 hmmm czy nikt nie jest w stanie nic napisac ? Cytuj
Members elarios Napisano 28 Listopada 2012 Members Napisano 28 Listopada 2012 Proces twojego łysienia,który tu opisałeś to typowy schemat łysienia androgenowego czyli tego z którym próbuje walczyć to forum...A to czy nowotwór lub metody jego leczenia miały wpływ na twoje łysienie to nie mam pojęcia,ale skoro nikt bardziej doświadczony się nie wypowiedział to pewnie nie miało to żadnego znaczenia.. . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi