Members Lemur5 Napisano 30 Grudnia 2021 Members Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Witam Chciałbym zrelacjonować przeszczep włosów wykonany w klinice Przybylski w Kaliszu. Zabieg odbył się 20.12.2020 Cały zabieg odbył się bezboleśnie. Zostało przeszczepione 1650 graftów Dane oraz zdjęcia z zabiegu Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Lemur5 Cytuj
Members Rafson95 Napisano 30 Grudnia 2021 Members Napisano 30 Grudnia 2021 " Zabieg odbył się 20.12.2020 " Miało być 2021? Cytuj
Members Lemur5 Napisano 3 Stycznia 2022 Autor Members Napisano 3 Stycznia 2022 Tak wyglada sytuacja po dwóch tygodniach Cytuj
Members Lemur5 Napisano 3 Stycznia 2022 Autor Members Napisano 3 Stycznia 2022 @gregory10014 Finasteryd używam od roku, zdecydowanie pomógł z gęstością włosów, szczególnie że miałem lekka koronę już, a po 7 miesiącach było to na tyle niewidoczne, że dr. Przybylski stwierdził to samo co ja, że nie opłaca się tam na razie nic robić. Cena wynosiła 8zł/graft i przy tak małym zabiegu to lepsza oferta niż najtańsze tureckie kliniki, przynajmniej według mnie. Co wyjdzie, to czas pokaże. Efekty będę pokazywał co jakiś czas, aby pomóc innym w decyzji, tak jak inni mi. Cytuj
Members Lemur5 Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Members Napisano 9 Stycznia 2022 3 tygodnie po przeszczepie. Skora lekko czerwona, poza tym wszystko wyglada super. Cytuj
Members Lemur5 Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Members Napisano 11 Stycznia 2022 1. Jaki jest najtańszy w aptece, co to za różnica skoro substancja czynna ta sama? 2. Magicznie włosy z pustej skory bez mieszków włosowych nie wyrosną wiec zakola były takie same. 3. Nic innego nie używam bo mi się nie chce i nie wierze w długotrwały efekt innych rzeczy. 4. Finasteryd i tyle. Cytuj
Members Lemur5 Napisano 19 Marca 2022 Autor Members Napisano 19 Marca 2022 Nie wstawiałem zdjęć po dwóch miesiącach albowiem nie ma co pokazywać, tak samo jak teraz po 3 miesiacach. Puste placki, czekam kiedy zacznie cokolwiek rosnąć. Cytuj
Members kloocu Napisano 21 Kwietnia 2022 Members Napisano 21 Kwietnia 2022 Kolego jak sytuacja po 4 miesiącach? Cytuj
Members Lemur5 Napisano 24 Kwietnia 2022 Autor Members Napisano 24 Kwietnia 2022 Po 4 miesiącach zaczyna to wyglądać trochę lepiej, pojedyncze długie włosy, i sporo nowych krótkich włosków, oraz krostki przez wyrastające nowe włosy. No nic, czekamy na 5-6miesiac. Cytuj
Members kloocu Napisano 24 Kwietnia 2022 Members Napisano 24 Kwietnia 2022 Coś się zaczyna dziać. Cytuj
Members Lemur5 Napisano 18 Maja 2022 Autor Members Napisano 18 Maja 2022 5 miesiąc Specjalnie ściąłem włosy aby lepiej było widać jak to wyglada. Na razie brakuje sporo gęstości, jednak i tak jest o wiele lepiej niż przed przeszczepem. Ciagle pojawiają się krosty od wyrastających włosków oraz sporo 1-2mm wyrośniętych włosków. Czekamy kolejny miesiąc 1 1 Cytuj
Members kloocu Napisano 22 Maja 2022 Members Napisano 22 Maja 2022 Jak na 5 miesiąc spodziewałem się że będzie lepiej, ale może odrost przyspieszy teraz do 6 miesiąca. Cytuj
Members Lemur5 Napisano 22 Maja 2022 Autor Members Napisano 22 Maja 2022 30 minut temu, kloocu napisał: Jak na 5 miesiąc spodziewałem się że będzie lepiej, ale może odrost przyspieszy teraz do 6 miesiąca. Dlatego udostępniam wszystko jak jest, aby każdy mógł zobaczyć jak to wyglada. Wygladało to lepiej zanim ściąłem włosy, ale chciałem trochę podrównać je. Czekamy aż już wszystko wyrośnie i dopiero wtedy ocenie czy się opłacało czy nie. Fakt faktem, że ilość graftów malutka, zawsze to się w przyszłości coś poprawi. W tureckich klinikach by mi przywalili pewnie od razu 3k+ i byłby ,,efekt wow", ale jak bedzię to w przyszłości, gdy teraz jestem młody jeszcze (26lat) Cytuj
Members kloocu Napisano 22 Maja 2022 Members Napisano 22 Maja 2022 A pamiętasz jaką powierzchnię miałeś pokrywaną w cm2? Doktor na pewno mierzył przed pobieraniem. Wtedy Ci wyjdzie ile poszło graftow na cm2 i czego się spodziewać. Dokładnie, donor trzeba szanować na przyszłość, także rozwaga wskazana. Cytuj
Members Plkk123 Napisano 19 Czerwca 2022 Members Napisano 19 Czerwca 2022 Nie jest źle a gęstość będzie się jeszcze poprawiać Cytuj
Members kloocu Napisano 25 Czerwca 2022 Members Napisano 25 Czerwca 2022 Jeszcze mógłbyś pokazać jak wygląda donor Cytuj
Members gottobestrong Napisano 26 Czerwca 2022 Members Napisano 26 Czerwca 2022 Również dołączam się do prosby kolegów, za jakiś czas będę podchodził do zabiegu u dra Przybyslkiego i chciałbym zobaczyć jak to wygląda w Twoim przypadku, bo prawdę mówiąc, wydaje mi się że rezultat jest naprawdę dobry :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi