Members Sado Napisano 8 Sierpnia 2022 Members Napisano 8 Sierpnia 2022 Cześć, Po dłuższym czasie (znacznie dłużej, niż planowałem) zastanawiania się zostałem przy głównie 2 klinikach: Aestepool i JSH. Początkowo byłem zdecydowany na JSH ze względu na wiele bardzo pozytywnych relacji, ale trochę zaczęło mnie przerażać, jak dużo graftów potrafią przeszczepić w ciągu jednej sesji i boję się, że w dłuższym rozrachunku może wyjść sporo negatywów, o których ludzie będą pisali dopiero za kilka lat. Z drugiej strony Aestepool zrobił na mnie całkiem dobre wrażenie, mimo że początkowo nie brałem ich pod uwagę. W przyszłości i tak planuję drugi zabieg, jak korona bardziej pójdzie + ewentualne zagęszczenie i estetyka przodu (może skronie, modyfikacja linii?), ale zapewne za 4-10 lat, więc myślę, że wtedy będę w stanie bez problemu pozwolić sobie finansowo na topowe kliniki (bez urazy oczywiście do w/w, bo efekty są naprawdę super). No i teraz najbardziej mnie interesują... negatywne historie i opinie. Jeśli ktoś ma takowa związaną z w/w klinikami, to niech śmiało się dzieli, jeśli nie w wątku, to przynajmniej na PW. Cytuj
Members bodzix1809 Napisano 8 Sierpnia 2022 Members Napisano 8 Sierpnia 2022 Robiłem w JSH. Ogólnie moja opinia jest taka, że jako masówka spoko, ale jeśli chcesz jak najbardziej naturalny wynik to cudów nie ma. Szczególnie temporare są póki co bez szału i wątpię, że to się zmieni. Jeśli masz pół łysej głowy i nie chcesz robić boków to powinni być spoko. Jeśli nadal masz naturalne włosy w formie paska i chcesz jeszcze temporale robić to na podstawie dotychczasowych efektów nie polecam. Gdybym cofnął czas to bym zrobił w Eugenix Cytuj
Members Plkk123 Napisano 9 Sierpnia 2022 Members Napisano 9 Sierpnia 2022 Ja jestem 5 miesięcy po JSH i więc o efektach się jeszcze nie wypowiadam bo na nie czekam ale jeśli miałbym okazję to wybrałbym jednak tą drugą bo chciałbym mieć informacje gdzie ile i jakie grafty poszły a w Jacku takich informacji nie dostałem Cytuj
Members Sado Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Members Napisano 9 Sierpnia 2022 16 godzin temu, bodzix1809 napisał: Robiłem w JSH. Ogólnie moja opinia jest taka, że jako masówka spoko, ale jeśli chcesz jak najbardziej naturalny wynik to cudów nie ma. Szczególnie temporare są póki co bez szału i wątpię, że to się zmieni. Jeśli masz pół łysej głowy i nie chcesz robić boków to powinni być spoko. Jeśli nadal masz naturalne włosy w formie paska i chcesz jeszcze temporale robić to na podstawie dotychczasowych efektów nie polecam. Gdybym cofnął czas to bym zrobił w Eugenix Śledziłem właśnie Twój wątek trochę i dał mi do myślenia, przez co zacząłem krytyczniej patrzeć na JSH. 45 minut temu, Plkk123 napisał: Ja jestem 5 miesięcy po JSH i więc o efektach się jeszcze nie wypowiadam bo na nie czekam ale jeśli miałbym okazję to wybrałbym jednak tą drugą bo chciałbym mieć informacje gdzie ile i jakie grafty poszły a w Jacku takich informacji nie dostałem Ile graftów? Ja celuję w max 4500. Nie będzie to raczej wystarczające, dlatego w przyszłości kolejny zabieg Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 9 Sierpnia 2022 Members Napisano 9 Sierpnia 2022 52 minuty temu, Plkk123 napisał: Ja jestem 5 miesięcy po JSH i więc o efektach się jeszcze nie wypowiadam bo na nie czekam ale jeśli miałbym okazję to wybrałbym jednak tą drugą bo chciałbym mieć informacje gdzie ile i jakie grafty poszły a w Jacku takich informacji nie dostałem Ale co nic kompletnie nic nie odrosło ci? Używasz minoxa albo jakis bloker dht? Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 9 Sierpnia 2022 Members Napisano 9 Sierpnia 2022 53 minuty temu, Plkk123 napisał: Ja jestem 5 miesięcy po JSH i więc o efektach się jeszcze nie wypowiadam bo na nie czekam ale jeśli miałbym okazję to wybrałbym jednak tą drugą bo chciałbym mieć informacje gdzie ile i jakie grafty poszły a w Jacku takich informacji nie dostałem Masz zdjecia z przed i po zabiegu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi